Tak szczerze mówiąc, to wszyscy poza Tobą to wiedzieli.

Tak szczerze mówiąc, to wszyscy poza Tobą to wiedzieli.
Robertinho pisze: ↑24 wrz 2022, 17:45Tak szczerze mówiąc, to wszyscy poza Tobą to wiedzieli.![]()
Bez przesady, myślę, że przez ostatni tydzień dałeś z siebie wszystko. Kiedy pożegnalny HP?DUN I LOVE pisze: ↑24 wrz 2022, 23:44 A miałem takie myśli, żeby to zrobić, ale lenistwo zwyciężyło.
Byłoby miło, gdybyś to jeszcze do jego zawodniczego skopiował.![]()
Oglądam na żywo te mecze, które są na posiadanych przeze mnie kanałach i platformach, a Barcelony tam niestety nie za wiele.DUN I LOVE pisze: ↑25 wrz 2022, 0:01 Być może Ci umknęło (mało się z tym afiszowałem na forum w sumie), ale mamy polskiego króla w Katalonii, więc mecze Barcy absorbują wszystkich bez wyjątku. Trzeba to brać pod uwagę przy ustalaniu terminu.
Lech gra w Lidze Konferencji.Robertinho pisze: ↑25 wrz 2022, 10:06Oglądam na żywo te mecze, które są na posiadanych przeze mnie kanałach i platformach, a Barcelony tam niestety nie za wiele.DUN I LOVE pisze: ↑25 wrz 2022, 0:01 Być może Ci umknęło (mało się z tym afiszowałem na forum w sumie), ale mamy polskiego króla w Katalonii, więc mecze Barcy absorbują wszystkich bez wyjątku. Trzeba to brać pod uwagę przy ustalaniu terminu.Na szczęście jest ciągle szansa na Ligę Europy wiosną, wtedy sytuacja uległaby poprawie.
![]()
A kiedy w takim razie Lewy wraca do Poznania? Bo bym się niewątpliwie skusił, @DUN I LOVE pewnie też.Barty pisze: ↑25 wrz 2022, 12:48Lech gra w Lidze Konferencji.Robertinho pisze: ↑25 wrz 2022, 10:06Oglądam na żywo te mecze, które są na posiadanych przeze mnie kanałach i platformach, a Barcelony tam niestety nie za wiele.DUN I LOVE pisze: ↑25 wrz 2022, 0:01 Być może Ci umknęło (mało się z tym afiszowałem na forum w sumie), ale mamy polskiego króla w Katalonii, więc mecze Barcy absorbują wszystkich bez wyjątku. Trzeba to brać pod uwagę przy ustalaniu terminu.Na szczęście jest ciągle szansa na Ligę Europy wiosną, wtedy sytuacja uległaby poprawie.
![]()
Naprawdę całe szczęście, że jest ten Alcaraz. Już pomijam, co on faktycznie może w przyszłym sezonie zdziałać, ale biorąc pod uwagę sytuację trzech głównych nextgenów, to wizja, że przed piekłem kolejnego sezonu zdominowanego w WS przez o kolejny rok starszych rafole, mają nas bronićpascal pisze: ↑25 wrz 2022, 12:24 Coś absurdalnego jest w tym splocie zakończenia kariery przez Rogera i zwycięstwa Carlosa na Us Open. Oczywiście Szwajcar już wcześniej de facto przestał być zawodowym tenisistą a Hiszpan wcześniej objawił swój talent, ale i tak ta sekwencja zdarzeń ma w sobie symboliczny urok, jeszcze biorąc pod uwagę wypowiedzi Alcaraza i jak potrafi porwać publikę- taki piękny losowy przypadek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości