Luzik.Bombardiero pisze: ↑11 paź 2024, 10:42 Mimo wszystko nawet po hiszpańsku bym skorzystał. Fajna pamiątka, posłałbym Ci później bliczka.![]()
Ja mam RF z L’equipe.
Luzik.Bombardiero pisze: ↑11 paź 2024, 10:42 Mimo wszystko nawet po hiszpańsku bym skorzystał. Fajna pamiątka, posłałbym Ci później bliczka.![]()
Dopóki nie spuściłeś w kiblu 5 lat temu?
Jedno z najbardziej wyrazistych doświadczeń mojej adolescencji, zwłaszcza, że miałem okazję śledzić na żywo. Poza tym , jeden z niewielu realnie symbolicznych momentów historii najnowszej, wciąż do mnie średnio dociera, że uczę już ludzi, którzy urodzili się 10 lat po.
Wyjaśnię swoje stanowisko jak wrócę do Polski i usiądę przed normalnym kompem, żeby trochę nakreślić to, co myślę.Rroggerr pisze: ↑11 paź 2024, 15:19Ba, jak wierzymy, że w sporcie na tym poziomie jeden zawodnik może wpłynąć na cały kierunek jego rozwoju, to trzeba kibicować żeby Alcaraz zdominował rozgrywki w historycznej skali, bo młody Hiszpan zaczyna być przehypem, jak to forumowe alter ego Pavy'ego określiło…
Nie sądzę.
A to bardzo ładne.Jacques D. pisze: ↑11 paź 2024, 16:59Tak jak kiedyś Federer samego siebie trafnie opisał jako "modern retro", tak tu chyba należałoby te elementy zamienić miejscami.
Zawsze podobało mi się to określenie. Miał parę takich błysków Roger, z nieśmiertelnym "I've created a monster" na czele.DUN I LOVE pisze: ↑11 paź 2024, 17:01A to bardzo ładne.Jacques D. pisze: ↑11 paź 2024, 16:59Tak jak kiedyś Federer samego siebie trafnie opisał jako "modern retro", tak tu chyba należałoby te elementy zamienić miejscami.![]()
"I ziemia się zatrzymała"DUN I LOVE pisze: ↑11 paź 2024, 10:50Luzik.Bombardiero pisze: ↑11 paź 2024, 10:42 Mimo wszystko nawet po hiszpańsku bym skorzystał. Fajna pamiątka, posłałbym Ci później bliczka.![]()
Ja mam RF z L’equipe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości