Dawid, przede wszystkim 30 rzutów w 31 minut gry.
Nie zwracam uwagi - tak jak na ilość strzałów CR7.Mario pisze:Dawid, przede wszystkim 30 rzutów w 31 minut gry.
Owszem. Ja, przeglądając statystyki NBA, patrzę tylko na licznik punktów. I w trakcie spotkań, i z rana, kiedy wpisuję w google frazę "Nba all time scoring list".Mario pisze:Różnica taka, że w piłce trafiając 1 z 30 strzałów możesz dać drużynie zwycięstwo...
Lakers i Thunder to moje ulubione drużyny w lidze, więc Pacers kibicować dziś nie mogę.Mario pisze:Ja tam kibicuję Pacers, oni też walczą o życie.
Już wiadomo dlaczego lubisz KobiaszaDUN I LOVE pisze:Owszem. Ja, przeglądając statystyki NBA, patrzę tylko na licznik punktów. I w trakcie spotkań, i z rana, kiedy wpisuję w google frazę "Nba all time scoring list".Mario pisze:Różnica taka, że w piłce trafiając 1 z 30 strzałów możesz dać drużynie zwycięstwo...
Lubię LA jako miasto, później zespół tam grający, a później jego lidera.simon pisze:Już wiadomo dlaczego lubisz Kobiasza![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości