Nie, zresztą chyba gra trochę na zaciągniętym ręcznym.Robertinho pisze: ↑04 paź 2020, 18:08 Czy naprawdę stosowne są zachwyty nad Thiemem w tym akurat meczu?![]()
Roland Garros 2020
Re: Roland Garros 2020
- Wujek Toni
W sumie to mam nadzieję, że w niedzielę Puchar Muszkieterów wręczy Rafie sam Federer, a potem koncertowo się rozpłacze, wspominając w spazmach swoje sfrajerzone finały WS.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Raczej większość zachwyca się Gastonem. Dla Thiema kolejny dzień w biurze.Robertinho pisze: ↑04 paź 2020, 18:08 Czy naprawdę stosowne są zachwyty nad Thiemem w tym akurat meczu?![]()
Hahaha, to się Tobie udało.Wujek Toni pisze: ↑04 paź 2020, 18:10 W sumie to mam nadzieję, że w niedzielę Puchar Muszkieterów wręczy Rafie sam Federer, a potem koncertowo się rozpłacze, wspominając w spazmach swoje sfrajerzone finały WS.

E. Piękny punkt.

Ostatnio zmieniony 04 paź 2020, 18:15 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robertinho
Mógłby powiedzieć Karol, że tenis robi się nijaki.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Za to brawo.Wujek Toni pisze: ↑04 paź 2020, 18:10 W sumie to mam nadzieję, że w niedzielę Puchar Muszkieterów wręczy Rafie sam Federer, a potem koncertowo się rozpłacze, wspominając w spazmach swoje sfrajerzone finały WS.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Ale go robi. Jak amatora.
Myślę, że jak obaj skończą kariery to możemy doczekać się jakiegoś wspólnego występu w talk show, w którym Panowie będą sobie wzajemnie słodzić i opowiadać jak fajnie im się grało przeciwko sobie. Może nawet Netflix zrobi jakiś serialWujek Toni pisze: ↑04 paź 2020, 18:10 W sumie to mam nadzieję, że w niedzielę Puchar Muszkieterów wręczy Rafie sam Federer, a potem koncertowo się rozpłacze, wspominając w spazmach swoje sfrajerzone finały WS.

“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- DUN I LOVE
- Administrator
30 sekund Igi w Panoramie. Nie ma pompowania balonika. 
Diego 6-1. Słaby restart Włocha.

Diego 6-1. Słaby restart Włocha.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Ale gra 

- DUN I LOVE
- Administrator
- Wujek Toni
Ok, przyszły pogromca Rafaela Tim nie radzi sobie z francuskim challengerowcem, czas na ewakuację i kwarantannę od tenisa.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Ciekawe jakim cudem, 3 komentatorów jednej stacji, pomaga wrogowi.

Mam wrażenie, że spokojnie o godzinkę później mogłyby się już rozpoczynać mecze, przynajmniej na Chatrier.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Jak dla mnie, to Diego poskłada Tima.
W 1 secie medical dla Diego (odcisk), teraz dla Lorenzo (ręka/nadgarstek).
Istnieje pewne ryzyko że Włoch nie dokończy tego meczu.
Istnieje pewne ryzyko że Włoch nie dokończy tego meczu.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- Wujek Toni
Optymalnie byłoby, jakby Schwartzman wygrał w we wtorek, a potem oddał semi walkowerem, co by się Król nie namęczył.