Roland Garros 2020

Obrazek
Awatar użytkownika
Kiefer

Re: Roland Garros 2020

Post autor: Kiefer »

Robertinho pisze: 04 paź 2020, 18:08 Czy naprawdę stosowne są zachwyty nad Thiemem w tym akurat meczu?🤔
Nie, zresztą chyba gra trochę na zaciągniętym ręcznym.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

W sumie to mam nadzieję, że w niedzielę Puchar Muszkieterów wręczy Rafie sam Federer, a potem koncertowo się rozpłacze, wspominając w spazmach swoje sfrajerzone finały WS.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
Kamileki

Post autor: Kamileki »

Robertinho pisze: 04 paź 2020, 18:08 Czy naprawdę stosowne są zachwyty nad Thiemem w tym akurat meczu?🤔
Raczej większość zachwyca się Gastonem. Dla Thiema kolejny dzień w biurze.
Awatar użytkownika
Kiefer

Wujek Toni pisze: 04 paź 2020, 18:10 W sumie to mam nadzieję, że w niedzielę Puchar Muszkieterów wręczy Rafie sam Federer, a potem koncertowo się rozpłacze, wspominając w spazmach swoje sfrajerzone finały WS.
Hahaha, to się Tobie udało. :D

E. Piękny punkt. :brawo:
Ostatnio zmieniony 04 paź 2020, 18:15 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Mógłby powiedzieć Karol, że tenis robi się nijaki.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

Wujek Toni pisze: 04 paź 2020, 18:10 W sumie to mam nadzieję, że w niedzielę Puchar Muszkieterów wręczy Rafie sam Federer, a potem koncertowo się rozpłacze, wspominając w spazmach swoje sfrajerzone finały WS.
Za to brawo. :ok:
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kamileki

Ale go robi. Jak amatora.
Awatar użytkownika
Lucas

Post autor: Lucas »

Myślę, że jak obaj skończą kariery to możemy doczekać się jakiegoś wspólnego występu w talk show, w którym Panowie będą sobie wzajemnie słodzić i opowiadać jak fajnie im się grało przeciwko sobie. Może nawet Netflix zrobi jakiś serial :D.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal

"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Czarny gwałci Sonego.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

30 sekund Igi w Panoramie. Nie ma pompowania balonika. :ok:

Diego 6-1. Słaby restart Włocha.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kamileki

Ale gra :o
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Złapał momentu Gaston, set może się urodzi.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Ok, przyszły pogromca Rafaela Tim nie radzi sobie z francuskim challengerowcem, czas na ewakuację i kwarantannę od tenisa.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Chyba żarty się skończyły.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
CajraX

Post autor: CajraX »

Damian pisze: 04 paź 2020, 18:19 30 sekund Igi w Panoramie. Nie ma pompowania balonika. :ok:
Nie może być inaczej, skoro prawa do turnieju posiada znienawidzone konsorcjum pod amerykańsko-żydowskim zarządem powierniczym.
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

CajraX pisze: 04 paź 2020, 18:27
Damian pisze: 04 paź 2020, 18:19 30 sekund Igi w Panoramie. Nie ma pompowania balonika. :ok:
Nie może być inaczej, skoro prawa do turnieju posiada znienawidzone konsorcjum pod amerykańsko-żydowskim zarządem powierniczym.
Ciekawe jakim cudem, 3 komentatorów jednej stacji, pomaga wrogowi. :D

Mam wrażenie, że spokojnie o godzinkę później mogłyby się już rozpoczynać mecze, przynajmniej na Chatrier.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Awatar użytkownika
Sowa

Post autor: Sowa »

Jak dla mnie, to Diego poskłada Tima.
Awatar użytkownika
Kiefer

Sowa pisze: 04 paź 2020, 18:32 Jak dla mnie, to Diego poskłada Tima.
Generalnie Thiem jest lepszy, ale jeśli Diego jest w formie, to powinien być gorszym rywalem dla Rafy, w starciu z Djokovicem odwrotnie.
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

W 1 secie medical dla Diego (odcisk), teraz dla Lorenzo (ręka/nadgarstek).

Istnieje pewne ryzyko że Włoch nie dokończy tego meczu.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Optymalnie byłoby, jakby Schwartzman wygrał w we wtorek, a potem oddał semi walkowerem, co by się Król nie namęczył.
Zablokowany