Bombardiero pisze: ↑02 cze 2024, 20:19Moutet to ja zaraz zrobię na TV, żeby nie słuchać tego komentarza.![]()

Bombardiero pisze: ↑02 cze 2024, 20:19Moutet to ja zaraz zrobię na TV, żeby nie słuchać tego komentarza.![]()
Super Trouper?
8 strona tematu AO24.
Poczułem się właśnie, jakbyś mnie zdzielił odsyłaczem do właściwego wersu w Starym Testamencie. Już nadrabiam.DUN I LOVE pisze: ↑02 cze 2024, 20:358 strona tematu AO24.
AO24, 8-TheDjokBombardiero pisze: ↑02 cze 2024, 20:36Poczułem się właśnie, jakbyś mnie zdzielił odsyłaczem do właściwego wersu w Starym Testamencie. Już nadrabiam.![]()
I rzekł tedy @The Djoker "Duppera", co wielce rozbawiło Admina i przyznał On, że było to dobre, choć w swej formie prostackie. Wiedział jednak TheDjoker jako człek świadom przeznaczenia swego, że słowa te na kamieniu wyryte zostaną i odparł jeno twierdząco.
"Auuuu Grigor auuuuu bam bam bam uuu"?no-handed backhand pisze: ↑02 cze 2024, 20:43 Panowie z EuroSport Kenia - nie zaklinajcie rzeczywistości, Dimitrow nie przypieprzy sobie w nogę jak Rinderknech.
Sporo się musiało zmienić żeby wszystko zostało po staremu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero, DUN I LOVE i 17 gości