No problem, empatia, trochę się takich porażek przerobiło, szczególnie z Fedem i ekipą z Turynu.Lucas pisze: Del Fed, niezwykle miło z Twojej strony

No problem, empatia, trochę się takich porażek przerobiło, szczególnie z Fedem i ekipą z Turynu.Lucas pisze: Del Fed, niezwykle miło z Twojej strony
Proponuję dać w tym samym dniu co półfinał z Fedem. Przecież i tak już się nie ceregielą.matek20 pisze:Pewnie nie dadzą Djoka przed 13, a po jakimś meczu kobiecym.
Współczuję fanom Novaka, którzy będą oglądać takie pojedynki.Hankmoody pisze:Nie przesadzajcie z tym Novakiem, on gra teraz z Mannarino i Berdychem, jakby mu przystawić lufę do skroni, to obu opanuje w 3h.
A bez tej lufy?Hankmoody pisze:Nie przesadzajcie z tym Novakiem, on gra teraz z Mannarino i Berdychem, jakby mu przystawić lufę do skroni, to obu opanuje w 3h.
Jasne, że tak, ale Ryżemu to by takiego numeru nie wycięli. Zaburzyli równowagę turnieju i to mając w zanadrzu proste wyjście z sytuacji. Ktoś powinien za to beknąć.Hankmoody pisze:Nie przesadzajcie z tym Novakiem, on gra teraz z Mannarino i Berdychem, jakby mu przystawić lufę do skroni, to obu opanuje w 3h.
A jak nie? Jak się trafi jakiś głupio zgubiony set i gra się przeciągnie? Jest drugi tydzień turnieju, a on przed finałem będzie musiał zagrać 3 mecze BO5 w 4 dni.Hankmoody pisze:Nie przesadzajcie z tym Novakiem, on gra teraz z Mannarino i Berdychem, jakby mu przystawić lufę do skroni, to obu opanuje w 3h.
Ja widziałem tylko początek i koniec piątego seta więc przeżyję,Lucas pisze:Dla mnie jednak ma, szkoda tyle czasu spędzić przed monitorem i iść spać zawiedzionym. Poziom meczu i Luxa nie jest w stanie tego wynagrodzić, jeśli się stoi po hiszpańskiej stronie barykady.
Ja tam się cieszę jak dziki i nie wiem, czemu miałoby to kogoś ranić, tym bardziej po tylu miesiącach benefisu Nadala.Del Fed pisze:No problem, empatia, trochę się takich porażek przerobiło, szczególnie z Fedem i ekipą z Turynu.Lucas pisze: Del Fed, niezwykle miło z Twojej strony
No jak, przecież od tygodnia czytam o zielonym RGFederasta18 pisze:Sporo mocno serwujących: Berdych, Raonic, Muller, Querrey, Raonic, Cilic. Czyli tak jak powinno być na WM
Ja z jednym Raonicem ledwo daje radę, a Ty, byś chciał dwóch? Chociaż ewentualnie za Berdycha mogę wymienićFederasta18 pisze:Sporo mocno serwujących: Berdych, Raonic, Muller, Querrey, Raonic, Cilic. Czyli tak jak powinno być na WM
To pewnie trochę popajacuje. Z 4,5h. Akurat o kondycje Novaka to bym się nie martwił.flincior pisze:A bez tej lufy?Hankmoody pisze:Nie przesadzajcie z tym Novakiem, on gra teraz z Mannarino i Berdychem, jakby mu przystawić lufę do skroni, to obu opanuje w 3h.
No żeby tak zrobić rozeznanie, to chyba Djokovicowi takie granie dzień po dniu w szlemach częściej wychodziło bokiem niż przynosiło pożytek. Od 20 był wolny central, nie ogarniam.Del Fed pisze:No, ale jednak trzeba wyjść i zagrać te 1.5 godziny, co zaburza cykl grania co 2 dni, gdzie jeszcze może padać.(choć chyba na Centralny go dadzą, bo już i tak obiektywnie przegieli.)
Eeee co ty gadasz. Przynajmniej finał Federer-Murray i kolejny tytuł Rogera. Ile kasiory będzie z tego.DUN I LOVE pisze: Kompromitacja organizatorów, jak zbudowali dach to właśnie po to, żeby w takich sytuacjach rozgrzewać światła.
Ty wiesz gdzie ja mam szlemy Fabsterów?matek20 pisze:Eeee co ty gadasz. Przynajmniej finał Federer-Murray i kolejny tytuł Rogera. Ile kasiory będzie z tego.DUN I LOVE pisze: Kompromitacja organizatorów, jak zbudowali dach to właśnie po to, żeby w takich sytuacjach rozgrzewać światła.
Wykładek nie zepsuł, ale były chyba ze 3 wymiany, gdzie nie był ewidentnie z tyłu. Takie 45 % szans w mojej opinii. To pokazuje jak ciężko było w tym meczu i jak dobrze grał GM.Ja widziałem tylko początek i koniec piątego seta więc przeżyję,Przy tych bp, bo ich akurat nie widziałem, były jakieś szanse czy Giles wszystko wygrał?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości