0:6 0:6 0:6, marzenie.

Ale podoba mi się u Federastów podejście przed tym meczem. Żadnych nadziei, aby przegrać z honorem.

Nic się nie stało.
Nawet jakby Dziad wygrał tutaj i jeszcze poprawił na Wimblu i USO to i tak będą robić w pory. Ale żeby nie było tak słodko to podobnie rzecz się ma z nami, Rafanami w kontekście grania z Serbem. Ba, teraz to już nawet z DziadkiemLokalnyEkspert pisze: ↑02 cze 2019, 20:230:6 0:6 0:6, marzenie.![]()
Ale podoba mi się u Federastów podejście przed tym meczem. Żadnych nadziei, aby przegrać z honorem.![]()
Może to śmieszne, ale ja po tych dekoncetracjach w trzecim secie, to się nawet tego półfinału trochę obawiam.lake pisze: ↑02 cze 2019, 20:47Nawet jakby Dziad wygrał tutaj i jeszcze poprawił na Wimblu i USO to i tak będą robić w pory. Ale żeby nie było tak słodko to podobnie rzecz się ma z nami, Rafanami w kontekście grania z Serbem. Ba, teraz to już nawet z DziadkiemLokalnyEkspert pisze: ↑02 cze 2019, 20:230:6 0:6 0:6, marzenie.![]()
Ale podoba mi się u Federastów podejście przed tym meczem. Żadnych nadziei, aby przegrać z honorem.![]()
Reasumując Federaści są 10 razy bardziej osbsrani niż ich idol w taju decidera, a Rafani lękliwi niczym Rafał przed zaśnięciem bez lampki w pokoju.
![]()
Nie tyko Ty droga SowoSowa pisze: ↑02 cze 2019, 20:54Może to śmieszne, ale ja po tych dekoncetracjach w trzecim secie, to się nawet tego półfinału trochę obawiam.lake pisze: ↑02 cze 2019, 20:47Nawet jakby Dziad wygrał tutaj i jeszcze poprawił na Wimblu i USO to i tak będą robić w pory. Ale żeby nie było tak słodko to podobnie rzecz się ma z nami, Rafanami w kontekście grania z Serbem. Ba, teraz to już nawet z DziadkiemLokalnyEkspert pisze: ↑02 cze 2019, 20:23
0:6 0:6 0:6, marzenie.![]()
Reasumując Federaści są 10 razy bardziej osbsrani niż ich idol w taju decidera, a Rafani lękliwi niczym Rafał przed zaśnięciem bez lampki w pokoju.
![]()
![]()
Zaraz nam wmówią Himalaje jinxu
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Użytkownicy przeglądający to forum: DUN I LOVE, Wujek Toni i 13 gości