Wydaje mi się również, że fizycznie jest za bardzo zmęczony. Język ciała nie wróży nic dobrego.
Wtedy można, a czy on robi coś głupiego? Trzeba być neutralnym.Barty pisze:Czyli jakby jakiś tenisista obrażał wszystkich na korcie, generalnie zachowywał się jak idiota, to dalej mam dobrze mu życzyć? Ciekawe podejście.A-Rod pisze:
Prawdziwy kibic tenisa nie zyczy nikomu źle i nie cieszy się z jego błędów.
Pisałem o tym wczoraj, nikt mi nie wierzyłAnula pisze: Wydaje mi się również, że fizycznie jest za bardzo zmęczony. Język ciała nie wróży nic dobrego.
Przestań bredzić.A-Rod pisze: Wtedy możIveta Benešová czy on robi coś głupiego? Trzeba być neutralnym.
Zaraz set Feda.
Jakie czasy, taka młodzież.Anula pisze:Ehhh.! Gdzie te czasy, gdy młodziak Nadal gryzł kort i skutecznie kąsał mistrza po nogach.![]()
Generalnie, jest po meczu.
Polecam przeczytanie sobie paru informacji o Australijczyku. Zresztą pan Karol już wiele dostarcza, nawet ktoś kto dziś pierwszy raz słyszy o Tomicu, nie będzie do niego pozytywnie nastawionyA-Rod pisze: Wtedy można, a czy on robi coś głupiego?
Jak Federer zacznie bujać w obłokach, to kto wie.? Ale to jedynie przedłuży agonię Bernarda na korcie.A-Rod pisze:Myślicie, że ma szanse na odłamanie?
No o to mi chodzi, o dłuższy mecz, była szansa... ale jest już drugaAnula pisze:Jak Federer zacznie bujać w obłokach, to kto wie.? Ale to jedynie przedłuży agonię Bernarda na korcie.A-Rod pisze:Myślicie, że ma szanse na odłamanie?
A-Rod pisze: A co to ten "Guga"?
Użytkownicy przeglądający to forum: hokej i 13 gości