Skoro tak, to jednak sobie delikatnie przyświętuję.Lucas pisze:
A tak serio to chyba już przeszło

Skoro tak, to jednak sobie delikatnie przyświętuję.Lucas pisze:
A tak serio to chyba już przeszło
Mamy tu kilku specjalistów w tej dziedzinie, ale można spróbowac zrobic im konkurencję.Lucas pisze:... Teraz zostaje już tylko negatywne kibicowanie, czyli to co tygryski lubią najbardziej.
Del Fed pisze: Skoro tak, to jednak sobie delikatnie przyświętuję.![]()
Chcesz się podjąć rywalizacji z Fabsterią?Anula pisze:Mamy tu kilku specjalistów w tej dziedzinie, ale można spróbowac zrobic im konkurencję.Lucas pisze:... Teraz zostaje już tylko negatywne kibicowanie, czyli to co tygryski lubią najbardziej.
![]()
![]()
Matek może zaorać Wimbledon w MTT.Lucas pisze:I nawet MTT nie ukoi moich ran, teraz sobie przypomniałem, że mnie Ent wyrzucił, ech. Zemszczę się przy zimowym paleniu w piecu
.
Łoj tam, łoj tam, przynajmniej fajne laski tańczom.Lucas pisze: Myślałem jednak, że wybierzesz lepszy podkład niż słynne "Wieśka Tico".
No właśnie myślę, że to dość frustrujące, zwłaszcza że forma na trawie była najlepsza od sześciu lat.Lucas pisze:Szkoda, bo forma była, takiego Mannarino czy Dimitrova ogoliłby Rafa bez problemu. Losowanie jest jednak nieubłagane i trzeba wygrywać z tymi, którzy są w drabince.
No ja bym właśnie polemizował, bo uważam, że w 2014 roku Nadal mógł zrobić furorę, gdyby nie odpał Kyrgiosa. Tam było mocno na noże i w dalszej perspektywie Raon w wersji 2014 i Fed w tymże samym wydaniu. Mogło spokojnie się skończyć Rafole w finale. Oczywiście mocno wybiegam i teoretyzuję bez większego sensu.jonathan pisze:No właśnie myślę, że to dość frustrujące, zwłaszcza że forma na trawie była najlepsza od sześciu lat.Lucas pisze:Szkoda, bo forma była, takiego Mannarino czy Dimitrova ogoliłby Rafa bez problemu. Losowanie jest jednak nieubłagane i trzeba wygrywać z tymi, którzy są w drabince.
Nic nie stoi na przeszkodzie.lake pisze: Chcesz się podjąć rywalizacji z Fabsterią?![]()
Nie ma.Emu pisze:Jest już skrót? Przy 6:6 musiałem wyjść?
Nie przesadzajmy z tą formą na trawie. Zawodnicy, których pokonał do dzisiaj do tuzów tej dyscypliny nie należą i to,że nie dał rady G.M. też o tej formie nie świadczy dobrze. Bądźmy realistami.jonathan pisze: No właśnie myślę, że to dość frustrujące, zwłaszcza że forma na trawie była najlepsza od sześciu lat.
PoprawiłemDUN I LOVE pisze:Za mocno chyba to ostało wszystko napompowane przezobóz Rafy, Federastów i pewnie też przez styl w jakim wygrał RG.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość