Hiszpania - La Liga cz. I
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Hiszpania - La Liga
Bramkarz który nie potrafi komunikować się z obroncami, to nie jest marzenie trenera. Facet nie znał języka, nie za bardzo chciał się go uczyć i został odsunięty od pierwszej jedenastki, w której nie wiem czy zagrał z 10 meczy.Lucas pisze:
Zapytam starszych fanów: Co to była za akcja z Rustu, po której zaczęła się poważna kariera Victora. Turek miał za sobą świetne MŚ, a w Barcie nawet nie zdążył zaistnieć. Z czego to wynikało? (nie miałem jeszcze wtedy neta).
Szkoda że Eleven nie dało Grenady, ich trenerem został Paco Jemez, którego Rayo grało niezwykle ofensywny, widowiskowy futbol.
Ładnie postrzelali w Sewilli.
Falstart bandy Simeone, odali prowadzenie które zdobyli w 90 minucie, zupełnie nie w ich stylu.
Widziałem końcowe 15 minut, totalna dominacja.
25:2 w strzałach, 20:2 w korkach.
Widziałem końcowe 15 minut, totalna dominacja.
25:2 w strzałach, 20:2 w korkach.
Bardzo dobrze prezentuje się dziś beniaminek z Leganes, ciekawa drużyna.
Kevin-Prince Boateng o sobie przypomniał strzelając bramke Valencii.
To nie jest dzień gospodarzy.
Kevin-Prince Boateng o sobie przypomniał strzelając bramke Valencii.
To nie jest dzień gospodarzy.
Ale wsadził Orellana, Real będzie miał kłopoty. Nie ma Nolito, ale Orellana z Aspasem to cały czas duża siła rażenia, spokojnie Celta w pierwszej 10 powinna się zmieścić.
Morata na razie strzela, ciekawe czy z dnia na dzień usiądzie na ławie, jak wróci do pełnej dyspozycji Benzema, czy poczekają aż zanotuje Hiszpan z dwa słabe mecze, żeby był pretekst.
Miała Celta kontre 3 na 1, to zagrali jak skończone gamonie, szybko przyszło za to zapłacić, bład przy wyprowadzeniu i Kroos trafia z przed pola karnego.
Morata na razie strzela, ciekawe czy z dnia na dzień usiądzie na ławie, jak wróci do pełnej dyspozycji Benzema, czy poczekają aż zanotuje Hiszpan z dwa słabe mecze, żeby był pretekst.
Miała Celta kontre 3 na 1, to zagrali jak skończone gamonie, szybko przyszło za to zapłacić, bład przy wyprowadzeniu i Kroos trafia z przed pola karnego.
Spotkanie dwóch najbardziej ofensywnych drużyn w lidze przyniosło 6 goli, ale strzelali w większości tylko gospodarze. Tyle o ile zespół z Wysp Kanaryjskich zbudowany został z bardzo solidnych zawodników, i mają tam apetyt na walkę o puchary, tak Grenada w ewentualnych starciach z Realem czy Barcą, może podzielić los poprzedniego klubu Paco Jemeza, czyli Rayo.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ależ kapitalna akcja Barcelony. Genialnie obrócił się z piłką Luisito, znakomite dośrodowkowanie Ardy i bardzo efektowne wykończenie Rakiticia. 0-1 po 22 minutach na San Mames.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Mój Boże, Lahoz gwiżdżę faul, którego nie było stojąc tyłem do akcji... Czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
- DUN I LOVE
- Administrator
A do tego zakontraktowali Giuseppe Rossiego. Niby zgrana karta, ale cały czas ma przebłyski. 6 goli w rundzie wiosennej dla spadkowicza Levante.Hankmoody pisze:Ale wsadził Orellana, Real będzie miał kłopoty. Nie ma Nolito, ale Orellana z Aspasem to cały czas duża siła rażenia, spokojnie Celta w pierwszej 10 powinna się zmieścić.
Słaba Barca w drugiej połowie, ale dowiozła wynik.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Sevilla trzyma fason na wyjazdach. 

MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
La liga chce wprowadzenia powtórek video od kolejnego sezonu. 

Barca przegrywa, i co ciekawe za wiele ciekawych sytuacji do wyrównania nie mieli.
Valencia znów katastrofalnie zaczyna rozgrywki, 3 mecze, 0 punktów.
Jak dobrze, że mecz Betisu z Grenadą zaczął się 15 minut przed starciem Chelsea z Liverpoolem, bo zacząłem oglądać i darowałem sobie hit w Anglii. Mecz sezonu, kapitalne widowisko, bramki, kartki, zwroty akcji, błędy sędziowskie, parady bramkarzy, niestrzelone karne, zmarnowana setka w ostatniej akcji meczu i bijatyka.
- DUN I LOVE
- Administrator
Zespołowość Barcelony.
MSN dzisiaj tylko do pustej bramki.
MSN dzisiaj tylko do pustej bramki.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Ney wygląda jak w dzieci w filmie Wioska przeklętych. Czy on nie ma lustra?
- DUN I LOVE
- Administrator
4 porażki na otwarcie sezonu Nietoperzy. Jak tak dalej pójdzie, to ten przepłacony zespół będzie walczył o utrzymanie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Przepłacony to raz, ale tam nie ma nikogo z jajami, Bilbao ich dymało jak chciało, i te 2:1 zdecydowanie nie oddaje tego co się działo na boisku.