Bez znaczenia. Scenariusz tej połówki jest znany od momentu losowania.
Na dole za to duże znaki zapytania.
Jak dla mnie dół też w miarę jasny Tsitsipas/ Zverev no chyba, że tamci dostaną zwarcia mózgu co jest możliwe i Danił dojedzie. Tak czy siak 21 albo 19DUN I LOVE pisze: ↑06 cze 2021, 16:34Bez znaczenia. Scenariusz tej połówki jest znany od momentu losowania.
Na dole za to duże znaki zapytania.
Wierzysz w to, że to w ogóle coś zmieniło by w tym meczu?
Cipas lub Zworek, ew. Danił. Faktycznie, w miarę wszystko jasne na dole.Nando pisze: ↑06 cze 2021, 16:37Jak dla mnie dół też w miarę jasny Tsitsipas/ Zverev no chyba, że tamci dostaną zwarcia mózgu co jest możliwe i Danił dojedzie. Tak czy siak 21 albo 19DUN I LOVE pisze: ↑06 cze 2021, 16:34Bez znaczenia. Scenariusz tej połówki jest znany od momentu losowania.
Na dole za to duże znaki zapytania.![]()
Szanujmy się, jak Cipas lub Zvorek wpuszczą do finału Daniła to naprawdę współczucia dla ich fanów.DUN I LOVE pisze: ↑06 cze 2021, 16:45Cipas lub Zworek, ew. Danił. Faktycznie, w miarę wszystko jasne na dole.Nando pisze: ↑06 cze 2021, 16:37Jak dla mnie dół też w miarę jasny Tsitsipas/ Zverev no chyba, że tamci dostaną zwarcia mózgu co jest możliwe i Danił dojedzie. Tak czy siak 21 albo 19DUN I LOVE pisze: ↑06 cze 2021, 16:34
Na dole za to duże znaki zapytania.![]()
21 ofc. Jedyne znaki zapytania to dół. Albo niewiadoma, albo Fabsterzy. Takie życie.
Tak, ale procentowo jest na to większa szansa niż na Novaka krzywdzącego Rafę.
Konkretnie napluł wielu ludziom w mordę.
+1
No półfinał Monte Carlo, gdzie ograł Djoko i finał Barcelony raczej z nieba mu nie spadły.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 12 gości