Litości, przecież to wina TVN że tak ludzie na nią gadająmichal2009b pisze:IO. Czemu nie możemy mieć takiej Kirilenko...

Dobra, nie karmię trolla, bo chyba mamy do czynienia z marną prowokacją.
Litości, przecież to wina TVN że tak ludzie na nią gadająmichal2009b pisze:IO. Czemu nie możemy mieć takiej Kirilenko...
Dobrze, poczekam na Twoją analizęMario pisze:Li już się posypała. Mam w głowię dłuższe wypociny na temat WTA, jak znajdę czas to późnym wieczorem napiszę.
Nie sądzę, Li może równie dobrze obudzić się na chwilę, a w trzecim przegrać bez walki. Choć jak wspomniałem, dzisiaj to nawet chwilowe przebudzenie brzmi jak kompletna abstrakcja.przemusiowa pisze:Albo Radwa wygra w 2, albo przegra w 3 setach.
Jestem prorokiemprzemusiowa pisze:Albo Radwa wygra w 2, albo przegra w 3 setach.
Mam jednak nadzieję, że Radwańska wygra. Jednak końcówka seta to mega wysyp szczęścia dla Chinki. Wystarczy na dzisiaj, niech już wraca do domuMario pisze:Chyba Radwańska płaci za to bieganie. Jeśli Li nie będzie psuła wszystkiego to powinna gładko wygrać trzeciego seta.
Nigdy w życiu. Ja tu bronię dobrego imienia WTA i nie mogę pozwolić, by moi oponencie w dyskusji, których tu dużo, mieli tak doskonały argument w ręku.przemusiowa pisze:Oj panowie, a nie pomyśleliście żeby ona w końcu tego jakiegoś szlema wygrała i był święty spokój?
No właśnie w pierwszych dwóch setach wyglądało to zaskakująco dobrze.Jacques D. pisze:Dość żenująco Lina się prezentuje, choć w sumie na trawie to nic nowego...
Kiepski ze mnie wróżbita Maciejprzemusiowa pisze:Jestem prorokiemprzemusiowa pisze:Albo Radwa wygra w 2, albo przegra w 3 setach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości