DUN I LOVE pisze: ↑03 wrz 2022, 16:03 To samo bydło kibicuje np. Federerowi, kiedy się pojawi na Flushing Meadows.
Na szczęście już się to raczej więcej nie wydarzy.
DUN I LOVE pisze: ↑03 wrz 2022, 16:03 To samo bydło kibicuje np. Federerowi, kiedy się pojawi na Flushing Meadows.
Poprawiłem.DUN I LOVE pisze: ↑03 wrz 2022, 16:28 No ale dalej są bydłem. W sumie to wszędzie dziś jest bydłowokół kortui mało komu można zwrócić uwagę, żeby nabrał trochę taktu i kultury.
+11Robertinho pisze: ↑03 wrz 2022, 16:43Poprawiłem.DUN I LOVE pisze: ↑03 wrz 2022, 16:28 No ale dalej są bydłem. W sumie to wszędzie dziś jest bydłowokół kortui mało komu można zwrócić uwagę, żeby nabrał trochę taktu i kultury.![]()
Zakładam, że Ty w obecnie wypracowywanej wersji 2.0 w razie czego spacyfikujesz.
Czyli barka na Wiśle odpada.
Z jednej strony szkoda, z drugiej w WTA tego typu zawodniczki przynajmniej mają wygrane WS, tymczasem taki Szasza pewnie by wymienił te wszystkie tytuły na najważniejszy w tenisie sukces.DUN I LOVE pisze: ↑03 wrz 2022, 17:31 Fajna para, dwie uznane zawodniczki, ale tez i chyba niedoszacowane wynikowo i mocno rozczarowujące w ostatnim czasie.
#teampetra
Sami przez łatwość, z jaką stare rafole je kolekcjonują, trochę odebraliśmy Szlemom doniosłość. A Serena jest dobrym przykładem, że to wcale nie takie proste, nawet mając dalej potężne argument. Jak się zacięło, to już na zawsze.
Kto nie wynosi ten nie wynosi. Choć Austriaka bardziej za ogranie Rafoli w szlemach niż zdobycie USO 2020. Ale dopóki Zverev nie ugra szlema jak bardzo bym go nie lubił i jak wielkiego talentu by nie miał postawię półkę niżej od Thiema.Robertinho pisze: ↑03 wrz 2022, 17:47
W efekcie nie wynosimy np Thiema półkę wyżej, niż różnych Tsitsipasów, a Meda nad Zvereva. Ale moim zdaniem jeśli nie odrodzi się Alexander i nie zdobędzie takiego tytułu, mocno polecą jego notowania w historycznym spojrzeniu. Jeden finał WS, w kadłubowo-pandemicznym turnieju, jeszcze oddany w kompromitujący sposób, słabo to wygląda.
Ja mam wrażenie, ze jest dokładnie odwrotnie i o niczym innym się nie mówi niż tylko o szlemach. Tymczasem całościowo Zverev > Thiem i jeden tytuł na USO tego nie zmieni. Mocarne CV ma Niemiec, co przytoczyłem w poprzednim wpisie.Robertinho pisze: ↑03 wrz 2022, 17:47Sami przez łatwość, z jaką stare rafole je kolekcjonują, trochę odebraliśmy Szlemom doniosłość.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości