+1, tym bardziej, że oddaje dobrze mój odbiór tego bezzasadnego promowania Sinnera. Niech najpierw zrobi jakiś porządny wynik w szlemie z normalną drabinką i będzie można o nim mówić w kwestii faworytów.
Bardzo mi miło, jestem Francisco Javier Fumero. Pójdzie pan ze mną.The Djoker pisze: ↑07 sty 2024, 22:56 Bo ja jestem prostakiem z Casa Grande. Nazywam sie Adrian Lucero.
Mózg oczywiście.Barty pisze: ↑07 sty 2024, 23:25+1, tym bardziej, że oddaje dobrze mój odbiór tego bezzasadnego promowania Sinnera. Niech najpierw zrobi jakiś porządny wynik w szlemie z normalną drabinką i będzie można o nim mówić w kwestii faworytów.
Na razie to wygląda na takiego, cow finalebyłby wstanie Ruudowisię oddaćze stresu.
To prawda. Nieźle póki Novak ośmiesza mainstreamowy marketing. Najpierw po Wimby Nike pisze o erze Alcaraza, teraz Sinner zgarnia chyba wszystkie nagrody ATP do których był nominowany.Barty pisze: ↑07 sty 2024, 23:25+1, tym bardziej, że oddaje dobrze mój odbiór tego bezzasadnego promowania Sinnera. Niech najpierw zrobi jakiś porządny wynik w szlemie z normalną drabinką i będzie można o nim mówić w kwestii faworytów.
Na razie to wygląda na takiego, co w finale byłby w stanie Ruudowi się oddać że stresu.
Plus taki, że tabletki uspokajające nie będą potrzebne.
¡Encantado!no-handed backhand pisze: ↑07 sty 2024, 23:27Bardzo mi miło, jestem Francisco Javier Fumero. Pójdzie pan ze mną.The Djoker pisze: ↑07 sty 2024, 22:56 Bo ja jestem prostakiem z Casa Grande. Nazywam sie Adrian Lucero.
Tak samo się wkurzysz po powrocie Joao Felixa do Atletico?
Duppero.no-handed backhand pisze: ↑07 sty 2024, 23:27Bardzo mi miło, jestem Francisco Javier Fumero. Pójdzie pan ze mną.The Djoker pisze: ↑07 sty 2024, 22:56 Bo ja jestem prostakiem z Casa Grande. Nazywam sie Adrian Lucero.
No troszkę przesadnie promowany jest Simpnner, z drugiej strony, kogoś trzeba, a wobec postawy Rune w drugiej połowie 2023, było całych dwóch kandydatów na młodą nadzieję.Barty pisze: ↑07 sty 2024, 23:25+1, tym bardziej, że oddaje dobrze mój odbiór tego bezzasadnego promowania Sinnera. Niech najpierw zrobi jakiś porządny wynik w szlemie z normalną drabinką i będzie można o nim mówić w kwestii faworytów.
Na razie to wygląda na takiego, co w finale byłby w stanie Ruudowi się oddać że stresu.
https://www.tennis365.com/tennis-news/d ... k-djokovic‘Dark horse’ Alexander Zverev
https://www.espn.com.ar/tenis/nota/_/id ... -peluqueraDebiut Djokovicia w Australii: Od przeczucia Safina do anegdoty z fryzjerem
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości