http://sport.wp.pl/kat,1840,title,Fibak ... aid=110e00Robertinho pisze:A widział, bądź czytał go ktoś w czasie tego Wimbla?
Forma całkiem przyzwoita.
http://sport.wp.pl/kat,1840,title,Fibak ... aid=110e00Robertinho pisze:A widział, bądź czytał go ktoś w czasie tego Wimbla?
Jak zwykle zresztą. Po chwili wstrzemięźliwości człowiek zawsze odczuwa przypływ siłMario pisze: Forma całkiem przyzwoita.
Czemu ten człowiek w ogóle się odzywa?Mario pisze:http://sport.wp.pl/kat,1840,title,Fibak ... aid=110e00Robertinho pisze:A widział, bądź czytał go ktoś w czasie tego Wimbla?
Forma całkiem przyzwoita.
Ale do szczytowej jeszcze trochę brakuje.robpal pisze:Jak zwykle zresztą. Po chwili wstrzemięźliwości człowiek zawsze odczuwa przypływ sił
On umie mówić rozsądnie, w końcu trudno uwierzyć, żeby facet tyle osiągnął nie mając pojęcia o tenisieMario pisze: Z dwa zdania nawet całkiem rozsądne.
A to, komu załatwia panienki, to Wasza brocha?przemusiowa pisze:Czemu ten człowiek w ogóle się odzywa?
Na razie nie.jonathan pisze:A to, komu załatwia panienki, to Wasza brocha?
Nie wiem, mnie to mało obchodzi. Nie lubię go i tyle.jonathan pisze:A to, komu załatwia panienki, to Wasza brocha?przemusiowa pisze:Czemu ten człowiek w ogóle się odzywa?
Dokąd są pełnoletnie.Mario pisze:Na razie nie.jonathan pisze:A to, komu załatwia panienki, to Wasza brocha?
O tempora...Del Fed pisze:Nie ma, więc nadzei - David kompletuje jutro "półfinałowy karierowy Szlem".
No to albo jesteś naiwny, albo jesteś Franciszkiem I. Totalnie nie widzę innej opcji.robpal pisze: Jak tam w Del Szklankę wciąż trochę wierzę
Ja tam wygodnie usiądę przed telewizorem owinięty szalikiem Boca JuniorsDel Fed pisze: No to albo jesteś naiwny, albo jesteś Franciszkiem I. Totalnie nie widzę innej opcji.![]()
Ja mu tego prawa nie odbieram, ale czasami mógłby jednak trochę przystopować te wieczne podlizywanie się każdemu tenisiście, który odnosi jakiś tam sukces. Zresztą, to nie jest wątek na jego temat, więc nie mam ochoty już o nim rozmawiać.jonathan pisze:I nie odbierajcie Panu Wojciechowi prawa do wypowiadania się o tenisie, bo nie macie ku temu żadnych kwalifikacji, no może poza robpalem.
No chyba nie myślałaś, że będzie to trwać wiecznie, co? Nie jesteś ani DM, ani Mad, ani Rogerem, ani Novakiem, ani Andy'm. Przykro mi.przemusiowa pisze:Jonatan chyba przestał mnie lubić
Och, to takie straszne, aż się popłakałamjonathan pisze:No chyba nie myślałaś, że będzie to trwać wiecznie, co? Nie jesteś ani DM, ani Mad, ani Rogerem, ani Novakiem, ani Andy'm. Przykro mi.przemusiowa pisze:Jonatan chyba przestał mnie lubić
To nic nie da, rok temu dla przekazania pozytywnej energii oglądałem najładniejsze bramki Alexa Del Piero i wyszło jak wyszło.robpal pisze:Ja tam wygodnie usiądę przed telewizorem owinięty szalikiem Boca JuniorsDel Fed pisze: No to albo jesteś naiwny, albo jesteś Franciszkiem I. Totalnie nie widzę innej opcji.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości