Don't cry for me Argentina - tak powiedziałby delPo.przemusiowa pisze:Och, to takie straszne, aż się popłakałam
Wystarczyło, że rzuciłem biblijny wątek z kamieniem, a Filip Apostoł już zamilknął niczym potulny baranek. To zawsze działa.
Don't cry for me Argentina - tak powiedziałby delPo.przemusiowa pisze:Och, to takie straszne, aż się popłakałam
A może poszedł za potrzebą? Albo spać?jonathan pisze:Wystarczyło, że rzuciłem biblijny wątek z kamieniem, a Filip Apostoł już zamilknął niczym potulny baranek.
Po prostu przestraszył się boskiego Majestatu, bo widocznie nie jest bez winy, by móc rzucać pierwszy kamieniem. Poza tym on nie stosuje takich sztuczek ze znikaniem jak Ty.robpal pisze:A może poszedł za potrzebą? Albo spać?
Ferrer was taken to the hospital one minute after practice began, according to many sources.
Masz jakieś tego potwierdzenie Rob?robpal pisze:Ferrer was taken to the hospital one minute after practice began, according to many sources.
Jak on przed każdym meczem robi rozgrzewkę 10 kilometrówrobpal pisze:Nikt nie wie, może WK pomylił
Jakaś lipa to jest i gładko wygra.
Jak zwykle trafiłem idealnie w dzień zmiany Białego na Wawę...jaccol55 pisze:Do końca Wimbla nie uświadczysz ani minuty na żywo w tym kanale (no chyba, że coś zmienią, w co wątpię).DUN I LOVE pisze:Od jutra jak najwięcej tenisa w PS News poproszę.
Juan się poślizgnął, nie wiem jak to opisać słowami, ale nie wygląda to dobrzeDUN I LOVE pisze:Co się tam dzieje?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości