E:

Rafter w 1998.lake pisze:Ktoś się orientuje kiedy ostatnio zawodnik, który wygrał turniej w tygodniu poprzedzającym Szlema triumfował również w Major?
Jak na dziada przystało w miarę regularnie oglądam od Couriera, choć muszę przyznać że z lat 90 bardziej pamiętam jednak finały kobiet. Mecze Graf, Seles czy Sanchez. Zresztą nawet w tym wieku nie oglądałem wszystkich. Na bank nie widziałem argentyńskiego finału i ostatniej wygranej Gugi. A w 2005 r. byłem za PuertąDUN I LOVE pisze:Tylko od 2000. Lake pewnie jest dużo bardziej długowieczny. Mario i Robertinho w sumie tesh.
Ty i ta Twoja słabość do koksiarzy.lake pisze:A w 2005 r. byłem za Puertą
Przed nastaniem polskiego eurosportu, pewnie trzeba było na niemieckim/angielskim ES oglądać.lake pisze:Jak na dziada przystało w miarę regularnie oglądam od Couriera, choć muszę przyznać że z lat 90 bardziej pamiętam jednak finały kobiet. Mecze Graf, Seles czy Sanchez. Zresztą nawet w tym wieku nie oglądałem wszystkich. Na bank nie widziałem argentyńskiego finału i ostatniej wygranej Gugi. A w 2005 r. byłem z PuertąDUN I LOVE pisze:Tylko od 2000. Lake pewnie jest dużo bardziej długowieczny. Mario i Robertinho w sumie tesh.
A ja nawinie myślałem, że jednak od LjubiciciaDUN I LOVE pisze:Zainspirowałem się.
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 3 gości