Zrozum, że Fed po prostu nie zasłużył na rekord Szlemów, a Interesowała mnie gra o ten rekord gdy myślałem inaczej, kiedy zmieniłem zdanie to automatycznie stał się on dla mnie mniej istotny.Robertinho pisze: ↑04 wrz 2019, 11:04Obaj powinniście udać się do specjalisty, bo tego już się czytać nie daje xDKiefer pisze: ↑04 wrz 2019, 10:45Nie tylko ja, Dawid też, ale tak po prawdzie to wolę styl gry Hiszpana (przynajmniej umie grać woleja i smeczować) i jego charakter niż Serba. Aczkolwiek co do meritum to się zgadzam, ja też się brzydzę tym światem.Robertinho pisze: ↑04 wrz 2019, 10:05 Ty i fani Nadula, to jeszcze nie większość. Ten osobnik jako gołat, to będzie zeszmacenie tenisa, gorzej nic Cristiano, LeBron i Serena razem wzięci. Wiec pewnie się tak stanie, ten umierający świat na nic lepszego nie zasługuje, niż najgorsze raczyska, jako najwięksi.
Szwajcar przyznał, że po południu zaczęło go coś strzykać, trochę pech, bo forma ewidentnie była na wznoszącej i był ten tytuł do wzięcia, zdarza się.