A co do Feda, to słyszałem, że wczoraj nie ćwiczył ponoć.
Domyśliłem się, zrobiłem drobny spacer w bokDUN I LOVE pisze:O wpisach Wujka Toniego pisałem.
Nie ćwiczył na terenie ośrodka, ale to ponoć dlatego, że go Sampras na trening zaprosiłDUN I LOVE pisze: A co do Feda, to słyszałem, że wczoraj nie ćwiczył ponoć.
Jeszcze się na cegle natrenuje, nie ma pośpiechu.DUN I LOVE pisze:O wpisach Wujka Toniego pisałem.
A co do Feda, to słyszałem, że wczoraj nie ćwiczył ponoć.
Cegła to będzie miła odmiana. Kort będzie szybszy i mniej stawy i ścięgna niszczyćWujek Toni pisze: Jeszcze się na cegle natrenuje, nie ma pośpiechu.
Pamiętaj, że obecnie mamy najsilniejsze zaplecze czołówki w dziejach tenisa.Joao pisze:Mayer już dwa gemuszki zdobył.
A kto jest królem?Joao pisze:Książę Paryża w tym secie jest bardziej litościwy.
Jak możesz pytać.!?robpal pisze:A kto jest królem?Joao pisze:Książę Paryża w tym secie jest bardziej litościwy.
Król nie żyjerobpal pisze:A kto jest królem?
Rzeczywiście w grze Rafy widać świeżość. Faktem jest jednak, że przeciwnik zagrał koszmarny mecz. Mam nadzieję, że forma Hiszpana będzie rosła, bo spodziewam się ciekawego sezonu na mączce.DUN I LOVE pisze:Nadal w 3 rundzie.
Podobnie jak Barty uważam, że przerwa dobrze zrobiła Nadalowi i gra Hiszpana wygląda dużo lepiej niż poprawnie. Świeżość, pewność uderzeń, płynność w grze - to naprawdę może się podobać. Czuję, że na cegle znowu mogą wióry się sypać. Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się tak dobrego występu już w pierwszym meczu po dłuższym odpoczynku.
Nie ma to jak wyciąganie daleko idących wniosków na podstawie jednego meczu z jakimś kelnerem.DUN I LOVE pisze:Nadal w 3 rundzie.
Podobnie jak Barty uważam, że przerwa dobrze zrobiła Nadalowi i gra Hiszpana wygląda dużo lepiej niż poprawnie. Świeżość, pewność uderzeń, płynność w grze - to naprawdę może się podobać. Czuję, że na cegle znowu mogą wióry się sypać. Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się tak dobrego występu już w pierwszym meczu po dłuższym odpoczynku.
A po chwili znowu oddał serwis. Słabiutko to wygląda po tych 5 gemach.sheva pisze:E: Grisha odłamał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość