Australian Open 2021
Re: Australian Open 2021
Jakie to wszystko jest przewrotne, jeden był połamany, po dwóch dniach jest zdrowy, a ten co dwa dni temu był zdrowy jest chory. XD
Swoją drogą, ciekawa sprawa.
Przez rok prawie nie grali, a jak już wyszli na kort, to co drugiemu coś strzyka.
Przez rok prawie nie grali, a jak już wyszli na kort, to co drugiemu coś strzyka.

- Robertinho
A jak tam plecy Rafy? Ponownie konieczna była hospitalizacja?
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Dziś operacja.
- Robertinho
To akurat normalne, u amatorów i mniej profesjonalnych zawodowców większość kontuzji wynika z braku dostosowania do obciążeń, w czasie lockdownu masa graczy się zapuściła i są efekty. Nie mówię tu ofc o Djoko.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!

Australian Open 2020 - wyniki II rundy turnieju deblowego:
Alexander Bublik
Marcelo Arevalo
Simone Bolelli
[6] Jamie Murray
Nicholas Monroe
Marcus Daniell
[10] John Peers
[5] Rajeev Ram
[7] Marcelo Melo
[9] Ivan Dodig
[WC] Matthew Ebden
[4] Wesley Koolhof
[8] Pierre-Hugues Herbert
[WC] James Duckworth
John Millman
[2] Nikola Mektic
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Vamos!
MTO pomogło - zaskoczyło Novaka.
Nie bolą...bo już ich nie ma.

O co chodzi z tym ZET?
Ok dzieki 

Starszym przypominam, nowych Kopytów informuję, że istnieje coś takiego jak Słownik pojęć MTenis: viewtopic.php?f=7&t=3838
Dawno sie chyba nie zdarzylo ze Djokovic w pierwszych 4 rundach az w trzech meczach tracil seta.
- Wujek Toni
Raonic chyba pożyczył rozpiskę dietetyczną i treningową od Cristiano.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Coś dalej dokucza Kanadzie czy Novak jest taki wielki i potężny?
- Wujek Toni
Raonić wygląda w tej konfiguracji niczym hipster-żul, wyciągnięty z jakiegoś losowego śmietnika w San Francisco, któremu zaoferowano wejście na kort w zamian za trzy samarki marijuany.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
''Djokovic gra najlepiej z wielkiej trójki w kluczowych momentach'' - Olejniczak wyjaśnia mtenis.
Ktoś kojarzy ile od sponsorów dostaje Djokovic za wygranie AO Open?