To akurat fakt.jarosword14 pisze:Spokój i opanowanie, to opisuje to dzisiaj grę Rogera i moje udzielanie się na tym forum

Już sama tematyka tego, o czym piszemy w ostatnich minutach idealnie dowodzi, że na korcie dzieje się niewiele.
To akurat fakt.jarosword14 pisze:Spokój i opanowanie, to opisuje to dzisiaj grę Rogera i moje udzielanie się na tym forum
Remisuje z Berdychem? Brzmi przerażająco, aż odpalę streamaEmu pisze:Lepiej zobaczcie co Novak wyprawia na 1, ostudzi to niektórym głowy.
+1. Dodatkowo szansa na 19 jest duża, no bo jak przejdzie Novaka to w finale nie wyobrażam sobie wtopy z Marinem raczek.Jacuszyn pisze:Jakbyś wygrywał Szlema po 35 roku życia, to też byś grał jak długo wejdzie, zwłaszcza, że ludzie 15 lat młodsi dostają bęcki od Rogera.Robertinho pisze: A słyszysz może jak gadamy, jakąś ekscytację potencjalnym triumfem Feda? Ja się serio wypaliłem i serio pragnę, żeby fab3 przeszli na golfa.
Panuj słońce nad językiem.jarosword14 pisze:Właśnie nigdy tego nie rozumiałem, tego mówienia, że puchar już jest czyjś. Ja się trochę popodniecam, pojjinxuje jak wszyscy, podkurwię tym niechcący niektórych użytkowników, ale w gruncie rzeczy Roger z mojej perspektywy nic nie musi. Fajnie jak wygra, a jak nie to się świat nie zawali.
W jednej wymianie minimalnie przestrzelił, a potem na deuce Novak miał szczęście, więc nie sfrajerzył zbytnio Czech, w mojej opinii.Emu pisze:Berdych wtopi z 40:0 zaraz.
Prawie z kanapy spadłam.jarosword14 pisze:Z ust, nomen omen, Sowy, to brzmi legitnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 19 gości