No jest, ale dla każdego z innego powodu.sheva pisze:Wizja Rafole jest przerażająca.

No jest, ale dla każdego z innego powodu.sheva pisze:Wizja Rafole jest przerażająca.
Nie wiem. Nie patrzę na ten mecz przez pryzmat Rafy. Po prostu trzymam kciuki za tenisiste, którego bardziej lubię. Jak zawsze.jaccol55 pisze:Wizja Novaka w finale jest dla fanów Rady aż tak przerażająca?jowy pisze:Stanisław, trzymaj to, chłopie!
Przecież taki Nole to podany na tacy rywal.
Jak Ty lubisz generalizować. Jak dziś gra koszmarnie, to przez ostatnie 4 miesiące też musiał.robpal pisze:Wszystko to tylko potwierdza moją opinię, że Djoković nie jest w ani trochę lepszej formie niż na US Open. I przez ani moment na jesieni nie był.
jowy pisze:Nie patrzę na ten mecz przez pryzmat Rafy. Po prostu trzymam kciuki za tenisiste, którego bardziej lubię. Jak zawsze.
Nie wymądrzaj się (zresztą od samego początku twierdzę, że gra od miesięcy na tym samym, średnim poziomie), tylko ciesz się chwiląDUN I LOVE pisze:
Jak Ty lubisz generalizować. Jak dziś gra koszmarnie, to przez ostatnie 4 miesiące też musiał.
Nole i tak wygra.jaccol55 pisze:Nie wiem co się musi stać, żeby Novak wyciągnął ten mecz...
Lepiej, żeby poszli w jakość, a nie ilość.Kazik pisze:Tak, idziemy na 5 setów
No nie wiem - nawet jak jest 0-30 i drugi serwis Stasia, to cały czas Szwajcar wydaje mi się dużo pewniejszy. Novak jakiś nieobecny - żadnej reakcji na to co się dzieje.Advantage pisze: Nole i tak wygra.
Nie sądzę, żeby przegrał. Wyciągnie to.DUN I LOVE pisze:No nie wiem - nawet jak jest 0-30 i drugi serwis Stasia, to cały czas Szwajcar wydaje mi się dużo pewniejszy. Novak jakiś nieobecny - żadnej reakcji na to co się dzieje.
Prędzej czy później się ogarnie, nie z takich rzeczy wychodził obronną ręką. A Staś może poczuć krew i włączyć 1st Set mode. Modlę się jednak, żeby tak nie było.jaccol55 pisze:Lepiej, żeby poszli w jakość, a nie ilość.Kazik pisze:Tak, idziemy na 5 setów
Użytkownicy przeglądający to forum: Wujek Toni i 21 gości