No jest, dlatego musi wygrać seta Diego.Robertinho pisze:Nie chce mi się powtarzać, że on jest słaby. Problemy zdrowotne też mogą mieć miejsce.no-handed backhand pisze:Przerwataktycznamedyczna.
Ależ drop Hiszpana.

No jest, dlatego musi wygrać seta Diego.Robertinho pisze:Nie chce mi się powtarzać, że on jest słaby. Problemy zdrowotne też mogą mieć miejsce.no-handed backhand pisze:Przerwataktycznamedyczna.
Przez cały mecz poniżej 50% jedynką.Robertinho pisze:Nah, bez serwu. Pomógł Nadal, bo chciał się oddać Diego
Wyrzucony do boku Szfarcman, trafił fh po linii w sam narożnik.Kiefer pisze:Jak setowa wyglądała? Przełączyłem na chwilę na Cilica z DelPo a jak włączyłem to Schwartzman szedł już do ławki...
Hiszpan ma zawijane przedramię, a nawet oba. Właściwie to chyba o nadgarstki chodzi.
Robertinho pisze:Wyrzucony do boku Szfarcman, trafił fh po linii w sam narożnik.Kiefer pisze:Jak setowa wyglądała? Przełączyłem na chwilę na Cilica z DelPo a jak włączyłem to Schwartzman szedł już do ławki...
Hiszpan ma zawijane przedramię, a nawet oba. Właściwie to chyba o nadgarstki chodzi.
Rafał chyba da radę.matek20 pisze:W końcu chyba ten fartman opadnie siłowo nie ? Tak biega i biega
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
A Nadal kiedy opadnie, bo też biega i biega i nie widać oznak zmęćzenia.matek20 pisze:W końcu chyba ten fartman opadnie siłowo nie ? Tak biega i biega
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości