Trzeba wykorzystać te 3 spotkania, bo ledwo co wszedłem na stronę ATP, zobaczyłem tam obok siebie nazwiska Nadal, Djoković i dotarło do mnie, że warto chwytać moment.

Nie mogę zaakceptować jego stylu gry przy takiej posturze i możliwościach, obrzydza mnie deczko.DUN I LOVE pisze: ↑11 wrz 2020, 20:47Co z sympatycznym Zworkiem nie tak?Barty pisze: ↑11 wrz 2020, 20:09 Ja jakimś cudem już się na tyle przekonałem do Medvedeva, że mi nie zależy, kto dzisiaj wygra, byleby cały turniej wygrał ktoś z dwójki Thiem-Medvedev.
Co do problemów zdrowotnych to trudno powiedzieć, na ile to coś poważnego. Jedno wezwanie fizjo przez cały turniej to chyba nie jest coś specjalnie niepokojącego.
Gdzie wiara w idola ?DUN I LOVE pisze: ↑11 wrz 2020, 21:54 Ok. Dzięki. Stawiając w MTT też długo nie mogłem się zdecydować przy drugim dzisiejszym półfinale.
Kiedyś, jak zagrasz w MTT, zrozumiesz, że to są poważne sprawy.
Jakieś nagrody są?DUN I LOVE pisze: ↑11 wrz 2020, 21:59Kiedyś, jak zagrasz w MTT, zrozumiesz, że to są poważne sprawy.
Nie posiadam duszy fajtera.
Od 9 dni jem tylko zdrowo, więc przywykłem do głodu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bialas55, Bizon, bogas1985, Google [Bot], Kiefer, no-handed backhand i 21 gości