Dokładnie to powiedział na konferencji. Zależy od reszty sezonu czy będzie kontynuował w 2026.
Sasza nie chce się uczyć.

Dokładnie to powiedział na konferencji. Zależy od reszty sezonu czy będzie kontynuował w 2026.
Crazy Stat : Alexander Zverev is the only player to have wins over Nadal at RG Philippe Chatrier court and Djokovic at AO Rod Laver Arena
Powetuje to sobie jakimś Halle czy innym Wiedniem.
https://apnews.com/article/australian-o ... 34f169b5f0Kolekcja zdjęć wykonanych przez fotografów Associated Press, przedstawiających intensywne światło i cień turnieju tenisowego Australian Open w Melbourne
Lewis Hamilton po tygodniu w Przemyślu?
Alexander Zverev reaches third career Grand Slam final
Losowania zabrakło albo chociaż jakiegoś ułatwienia w trakcie turnieju. W efekcie musiał pokonać Novak tutaj kolejno numery 3, 2 i 1 w rankingu. Piekielnie trudna sprawa na tym etapie kariery.grzes430 pisze: ↑24 sty 2025, 7:11 Właśnie miałem pisać, że to mógł być ostatni szlem z szansą na wygranie 7 meczów z rzędu. I całkiem dobrze się to rozwijało - powolny start w pierwszych rundach ze stratami setów, uniknięcie Opelki i dobra gra z Czechami. Fizycznie wyglądał dużo lepiej niż w całym 2023. Nie widać było większych problemów kondycyjnych z Alcarazem.
Nawet nie było tego potrzeba, ale od dawna myślę podobnie, że RG to chyba ostatnie miejsce na Szlema dla Serba.
Na cegle to jednak trzeba ostro orać, niezbędne jest optymalne zdrowie. Myślę, że bardziej Wimbledon, gdzie jednak akcje są krótsze, można więcej ugrać serwisem i ofensywą, a i opozycja jest bardzo uboga w dzisiejszych czasach.
Piekielnie trudna? Jak to? Spytaj trzeźwego Żaka, kto był faworytem turnieju od ćwierćfinałów i jak to inni nie widzą oczywistych rzeczy, że Novak to najlepszy gracz w historii. A że mamy 2025 a nie 2011, co za różnica...DUN I LOVE pisze: ↑24 sty 2025, 7:23Losowania zabrakło albo chociaż jakiegoś ułatwienia w trakcie turnieju. W efekcie musiał pokonać Novak tutaj kolejno numery 3, 2 i 1 w rankingu. Piekielnie trudna sprawa na tym etapie kariery.grzes430 pisze: ↑24 sty 2025, 7:11 Właśnie miałem pisać, że to mógł być ostatni szlem z szansą na wygranie 7 meczów z rzędu. I całkiem dobrze się to rozwijało - powolny start w pierwszych rundach ze stratami setów, uniknięcie Opelki i dobra gra z Czechami. Fizycznie wyglądał dużo lepiej niż w całym 2023. Nie widać było większych problemów kondycyjnych z Alcarazem.
@DUN I LOVE @no-handed backhand @KamilekiBarty pisze: ↑24 sty 2025, 8:10Piekielnie trudna? Jak to? Spytaj trzeźwego Żaka, kto był faworytem turnieju od ćwierćfinałów i jak to inni nie widzą oczywistych rzeczy, że Novak to najlepszy gracz w historii. A że mamy 2025 a nie 2011, co za różnica...DUN I LOVE pisze: ↑24 sty 2025, 7:23Losowania zabrakło albo chociaż jakiegoś ułatwienia w trakcie turnieju. W efekcie musiał pokonać Novak tutaj kolejno numery 3, 2 i 1 w rankingu. Piekielnie trudna sprawa na tym etapie kariery.grzes430 pisze: ↑24 sty 2025, 7:11 Właśnie miałem pisać, że to mógł być ostatni szlem z szansą na wygranie 7 meczów z rzędu. I całkiem dobrze się to rozwijało - powolny start w pierwszych rundach ze stratami setów, uniknięcie Opelki i dobra gra z Czechami. Fizycznie wyglądał dużo lepiej niż w całym 2023. Nie widać było większych problemów kondycyjnych z Alcarazem.
Że wina nie lubię, to dzisiaj trzeba będzie strzelić 15,9%-owego drinka wieczorem.
@Kiefer, chyba sam nikt nie wie, co było przedmiotem zakładu (mam nadzieję, że jednak nic zbyt dobrze przemyślanego). No i jak dla mnie, to miał osiągnąć 25, a nie przekroczyć, ale kto to tam wie po tylu latach.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Agravan, DUN I LOVE, no-handed backhand i 7 gości