Wtedy będzie mógł na bezczelu powtórzyć to wejście:jaccol55 pisze:Najlepszym rozwiązaniem dla dalszego istnienia tego forum, jest wygrana Querreya w całym turnieju.

Wtedy będzie mógł na bezczelu powtórzyć to wejście:jaccol55 pisze:Najlepszym rozwiązaniem dla dalszego istnienia tego forum, jest wygrana Querreya w całym turnieju.
Właśnie miałem zapytać, kto po porażce Rafaela może liczyć na Twoją przychylność.Sowa pisze:No bez jaj...
Jeszcze trochę i zacznę kibicować Berdychowi.
Sutener = polski Wilander, tak mi do głowy przyszło."Robertinho" Sutener porównał Raonica na Wimbledonie do Roddicka, lel.
Zdecydowanie Roger. Generalnie w tym turnieju byłam bardziej za finałowym klasykiem, niż za którymś z nich konkretnie.Robertinho pisze:Właśnie miałem zapytać, kto po porażce Rafaela może liczyć na Twoją przychylność.Sowa pisze:No bez jaj...
Jeszcze trochę i zacznę kibicować Berdychowi.
matek20 pisze:Macie się z czego cieszyć. Naprawdę. Rywale rozkładają nogi przed Fedem bardziej niż pewne panie stojące na rogach ulicy.
Federer najwiekszy farciarz w sporcie. Pod tym względem goat. Miliony tytułów z jakimiś frajerami. A jak przyszedł Rafa i Djoko to się okazało że jest cienkim bolkiem. Szkoda strzepic też ryja na tych nextgenow. Zamiast trenować to wola wrzucać foty na insta i posuwac kolejne tenisistki. Brakuje im ręki rodziców. Taki Roger rafa djoko. Wszyscy oparcie w rodzicach. Gowniane czasy nastały teraz. Nie tylko w sporcie. Później się dziwić że jest taki rok 2017 i wygrywają szlemy osoby które nie powinny. Tak rafa też nie powinien wygrać rg. Walić tenis. Nie pozdrawiam. Nara. Bez odbioru
Fed też się przełamał na Rafie jak świat uznał, że jest skończony.Emu pisze:Dzisiaj Berdych wyszedł na spotkanie z dobrym nastawieniem, wygrywał już z Rogerem na Wimbledonie, a w Miami miał dwie meczowe. Dużych szans mu nie daję, ale nie można go całkiem skreślać...
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, arti, azver, Bluecafe, Jacques D. i 24 gości