US Open 2018

Obrazek
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Re: US Open 2018

Post autor: DUN I LOVE »

Sowa pisze:Czasem jak się zastanawiam co Wam zrobił biedny Rafa, to sobie przypominam Novaka.
Nic nie wiecie. :P

9-5 >>>>>>>>> 3-9;
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Sowa

Post autor: Sowa »

Tłumacz, bo ja i statystyka nie lubimy się od doktoratu. :P
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Sowa pisze:Tłumacz, bo ja i statystyka nie lubimy się od doktoratu. :P
Bilanse w szlemach, kolejno Rafa vs Nole, Fed vs Rafa.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

DUN I LOVE pisze:Za dobrze gra Rafa. Wbrew temu, co się u nas pisze, Chaczanow, Basilaszwili i Thiem zagrali najlepsze mecze w szlemie na hard w swoich karierach, a mimo to to Hiszpan gra dalej.

Chyba Rafole w finale.
Lubię takie mocne, czysto retoryczne tezy. :D Ale rafole też obstawiam, aczkolwiek liczę, że Rob się na swoim raku lepiej od nas zna.
Sowa pisze:
Robertinho pisze:W sumie z Waszych relacji wynika, że było tak, jak się obawiałem, tj gotowany Koko się męczył i trzeba się cieszyć, że kolejny raz grał z paziem.
On się męczy czy z paziem czy z lepszym zawodnikiem tak samo. Sam ze sobą się męczy. Mnie męczy. Cxasem jak się zastanawiam co Wam zrobił biedny Rafa, to sobie przypominam Novaka. Nie znam gościa a patrzeć nie mogę na jego udręczone spojrzenie, zdychanie i bieganie potem długich wymian i jakąś taką butę. I jeszcze jak gram na konsoli, to tylko nim mi wychodzi :D Dramat!
No prawdziwa tragedia. :D Aczkolwiek ja ostatnio pierwszy raz poczułem w stosunku do Nadala ludzkie uczucie, a konkretnie współczucie, jak facet facetowi. Dałby sobie spokój z ratowaniem tej biedy, tylko strzelił na zero, bo okropnie to wygląda jak się spoci, a on sam czuje się zapewne jeszcze gorzej, kiedy to widzi.
DUN I LOVE pisze:
Kiefer pisze: Dawid - to generalnie jest chyba najlepszy duet komentatorski.
No ja uwielbiam. Jeden tuszuje niedoskonałości drugiego, a przy tym nawzajem uwypuklają swoje walory. Po tym żarcie z Barbarą do tej pory mam banana na twarzy. :D

A cóż powiedzieli? :o
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Robertinho pisze: A cóż powiedzieli? :o
Sytuacyjny, teraz może nie śmieszyć.

Lechu: Ty nazwałeś mnie "Barbara"?
Karol: A bo Ty do niej bardzo podobny jesteś. Nałożyć tylko perukę i wyglądacie identycznie.

:D
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

A to słyszałem nawet. No dobrzy są panowie. Z kolei Olejniczaka nie ma co krytykować, co chwila musi łatać po Witku...
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Z 14 nazwisk #nextgen na starcie turnieju, w półfinałach zagra ich 0.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

Yesss :ok: Tj, że info jest, a nie, że zero. :P
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Wiek uczestników 1/2 finału (rocznikowo):

1. [1] Rafael Nadal (ESP) - 32
2. [6] Novak Djoković (SRB) - 31
3. [3] Juan Martin Del Potro (ARG) - 30
------------------------------------------------------30
4. [21] Kei Nishikori (JPN) - 29
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Lucas

Post autor: Lucas »

Robertinho pisze:
Aczkolwiek ja ostatnio pierwszy raz poczułem w stosunku do Nadala ludzkie uczucie, a konkretnie współczucie, jak facet facetowi. Dałby sobie spokój z ratowaniem tej biedy, tylko strzelił na zero, bo okropnie to wygląda jak się spoci, a on sam czuje się zapewne jeszcze gorzej, kiedy to widzi.
Ja jakoś nie umiałbym wyobrazić sobie łysego Nadala. Te włosy to część Jego wizerunku. Są ważne jak u Samsona albo He-Mana :D (nawiązuję do tego, bo któryś komentator, komentując sylwetkę Kei`a stwierdził, że nie każdy tenisista musi wyglądać jak He-Man :D).
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal

"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Post autor: no-handed backhand »

Sowa pisze:Czasem jak się zastanawiam co Wam zrobił biedny Rafa
:roll:
Yoshihito Nishioka do Ciebie jedzie
Awatar użytkownika
Robertinho

Lucas pisze:
Robertinho pisze:
Aczkolwiek ja ostatnio pierwszy raz poczułem w stosunku do Nadala ludzkie uczucie, a konkretnie współczucie, jak facet facetowi. Dałby sobie spokój z ratowaniem tej biedy, tylko strzelił na zero, bo okropnie to wygląda jak się spoci, a on sam czuje się zapewne jeszcze gorzej, kiedy to widzi.
Ja jakoś nie umiałbym wyobrazić sobie łysego Nadala. Te włosy to część Jego wizerunku. Są ważne jak u Samsona albo He-Mana :D (nawiązuję do tego, bo któryś komentator, komentując sylwetkę Kei`a stwierdził, że nie każdy tenisista musi wyglądać jak He-Man :D).
To oczywiście Wicio dywagował o tym, że Kei nie jest tak napakowany jak Nadal, na co Olej go naprostował, że większość graczy jest szczupła, a nadmiar mięśni może przeszkadzać w tenisie. Nie no spoko, niech mi radości dostarcza kolejnymi przeszczepami, po prostu uważam, że teraz lepiej byłoby na Kojaka.

W ogólne masz wypas w tych semi, Rafo, DelPo, Kei, tylko ten Novak wszystko psuje. :P Teraz chyba rozumiesz moje jęki na niby "fajne" turnieje, które ostatecznie padają łupem Fascynującego.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Odnośnie mięśni, wczoraj Novak zdejmował koszulkę między gemami. Szkielet anorektyka.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Sowa

Post autor: Sowa »

A guru jeszcze dycha czy już pogonił ostatecznie?
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Nie widziałem.

Tylko Marjan, manager i chyba koklo od ogólnorozwojówki.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

DUN I LOVE pisze:Odnośnie mięśni, wczoraj Novak zdejmował koszulkę między gemami. Szkielet anorektyka.
Ja bym się na taką suchą rzeźbę nie obraził. Zresztą podejrzewam, że oni są tu odwodnieni dość solidnie po dwóch godzinkach gry.
Awatar użytkownika
Lucas

Post autor: Lucas »

Robertinho pisze:
W ogólne masz wypas w tych semi, Rafo, DelPo, Kei, tylko ten Novak wszystko psuje. :P Teraz chyba rozumiesz moje jęki na niby "fajne" turnieje, które ostatecznie padają łupem Fascynującego.
Niby tak, ale chętnie bym "oddał" Delpo Novakowi, a Rafie dał zagrać z Kei`em :D. Zawsze z sympatią podchodzę do Juana, ale Nadala "nie sprzedam" w żadnym spotkaniu. W tym zestawie niestety Argentyńczyk robi za bardzo ciężką przeszkodę, którą trzeba przejść.

O kibicowaniu Kei`owi myślałem w bardziej perspektywicznym sensie, miał być moją nadzieją na wygrywanie (także na mączce) jak Rafa się skończy. Minęło 6 lat, Rafa dalej zgarnia wszystko, a Kei się uwstecznił zamiast pójść do przodu (wiadomo kontuzje, ale to nie wszystko). Teraz życzliwym okiem patrzę na Thiema (szczególnie w kontekście RG), ale to dopiero po zgaśnięciu Hiszpana. Liczę, że chociaż wtedy DT się wykaże i wygra coś dużego na clay`u, bo jeśli nie to naprawdę się ośmieszy.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal

"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

DUN I LOVE pisze:
Sowa pisze:Czasem jak się zastanawiam co Wam zrobił biedny Rafa, to sobie przypominam Novaka.
Nic nie wiecie. :P

9-5 >>>>>>>>> 3-9;
Z Novakiem to 6-9 jest!
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Wiem, ale ja o tej parze nie pisałem. :P
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

DUN I LOVE pisze:Wiem, ale ja o tej parze nie pisałem. :P
A spoko, myślałem, że tylko w kontekście Rodża to było. :)
Zablokowany