Nic nie wiecie.Sowa pisze:Czasem jak się zastanawiam co Wam zrobił biedny Rafa, to sobie przypominam Novaka.

9-5 >>>>>>>>> 3-9;
Nic nie wiecie.Sowa pisze:Czasem jak się zastanawiam co Wam zrobił biedny Rafa, to sobie przypominam Novaka.
Bilanse w szlemach, kolejno Rafa vs Nole, Fed vs Rafa.Sowa pisze:Tłumacz, bo ja i statystyka nie lubimy się od doktoratu.
Lubię takie mocne, czysto retoryczne tezy.DUN I LOVE pisze:Za dobrze gra Rafa. Wbrew temu, co się u nas pisze, Chaczanow, Basilaszwili i Thiem zagrali najlepsze mecze w szlemie na hard w swoich karierach, a mimo to to Hiszpan gra dalej.
Chyba Rafole w finale.
No prawdziwa tragedia.Sowa pisze:On się męczy czy z paziem czy z lepszym zawodnikiem tak samo. Sam ze sobą się męczy. Mnie męczy. Cxasem jak się zastanawiam co Wam zrobił biedny Rafa, to sobie przypominam Novaka. Nie znam gościa a patrzeć nie mogę na jego udręczone spojrzenie, zdychanie i bieganie potem długich wymian i jakąś taką butę. I jeszcze jak gram na konsoli, to tylko nim mi wychodziRobertinho pisze:W sumie z Waszych relacji wynika, że było tak, jak się obawiałem, tj gotowany Koko się męczył i trzeba się cieszyć, że kolejny raz grał z paziem.Dramat!
DUN I LOVE pisze:No ja uwielbiam. Jeden tuszuje niedoskonałości drugiego, a przy tym nawzajem uwypuklają swoje walory. Po tym żarcie z Barbarą do tej pory mam banana na twarzy.Kiefer pisze: Dawid - to generalnie jest chyba najlepszy duet komentatorski.
Sytuacyjny, teraz może nie śmieszyć.Robertinho pisze: A cóż powiedzieli?
Ja jakoś nie umiałbym wyobrazić sobie łysego Nadala. Te włosy to część Jego wizerunku. Są ważne jak u Samsona albo He-ManaRobertinho pisze:
Aczkolwiek ja ostatnio pierwszy raz poczułem w stosunku do Nadala ludzkie uczucie, a konkretnie współczucie, jak facet facetowi. Dałby sobie spokój z ratowaniem tej biedy, tylko strzelił na zero, bo okropnie to wygląda jak się spoci, a on sam czuje się zapewne jeszcze gorzej, kiedy to widzi.
Sowa pisze:Czasem jak się zastanawiam co Wam zrobił biedny Rafa
To oczywiście Wicio dywagował o tym, że Kei nie jest tak napakowany jak Nadal, na co Olej go naprostował, że większość graczy jest szczupła, a nadmiar mięśni może przeszkadzać w tenisie. Nie no spoko, niech mi radości dostarcza kolejnymi przeszczepami, po prostu uważam, że teraz lepiej byłoby na Kojaka.Lucas pisze:Ja jakoś nie umiałbym wyobrazić sobie łysego Nadala. Te włosy to część Jego wizerunku. Są ważne jak u Samsona albo He-ManaRobertinho pisze:
Aczkolwiek ja ostatnio pierwszy raz poczułem w stosunku do Nadala ludzkie uczucie, a konkretnie współczucie, jak facet facetowi. Dałby sobie spokój z ratowaniem tej biedy, tylko strzelił na zero, bo okropnie to wygląda jak się spoci, a on sam czuje się zapewne jeszcze gorzej, kiedy to widzi.(nawiązuję do tego, bo któryś komentator, komentując sylwetkę Kei`a stwierdził, że nie każdy tenisista musi wyglądać jak He-Man
).
Ja bym się na taką suchą rzeźbę nie obraził. Zresztą podejrzewam, że oni są tu odwodnieni dość solidnie po dwóch godzinkach gry.DUN I LOVE pisze:Odnośnie mięśni, wczoraj Novak zdejmował koszulkę między gemami. Szkielet anorektyka.
Niby tak, ale chętnie bym "oddał" Delpo Novakowi, a Rafie dał zagrać z Kei`emRobertinho pisze:
W ogólne masz wypas w tych semi, Rafo, DelPo, Kei, tylko ten Novak wszystko psuje.Teraz chyba rozumiesz moje jęki na niby "fajne" turnieje, które ostatecznie padają łupem Fascynującego.
Z Novakiem to 6-9 jest!DUN I LOVE pisze:Nic nie wiecie.Sowa pisze:Czasem jak się zastanawiam co Wam zrobił biedny Rafa, to sobie przypominam Novaka.![]()
9-5 >>>>>>>>> 3-9;
A spoko, myślałem, że tylko w kontekście Rodża to było.DUN I LOVE pisze:Wiem, ale ja o tej parze nie pisałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości