Głównie pytam o to czy ktoś to widział i czy nie jest to coś poważnego

Czekam, aż to się stanieRobertinho pisze:No ja nie wiedziałem o tej sytuacji, może ktoś z pary naszych specjalistów od WTA się wypowie.
Może nie jestem przemusiowa ale chyba zerknę.Sempere pisze:Przemusiowa, będziesz oglądać Agę?
BędęSempere pisze:Przemusiowa, będziesz oglądać Agę?
Mowisz o Goerges? I tak Cię nic nie omija, dzisiaj też przegrała. Nie wiem co się z tą dziewczyną dzieje.Sempere pisze: W moim oglądaniu tenisa płci pięknej jest duży kryzys, już nawet Julka nie przyciąga mnie przed tv.
Laura miała swój dzień, wszystko jej wchodziło. Maria źle nie grała bo ostatnio miała dobrą formę, ale 18-latka czasem jest nie do zatrzymania.MG FCB pisze:Laura Robson wygrała z Kirilenką.![]()
W sumie to ja ją bardziej oglądałem ze względu na urodę.przemusiowa pisze:Mowisz o Goerges? I tak Cię nic nie omija, dzisiaj też przegrała. Nie wiem co się z tą dziewczyną dzieje.
FaceciSempere pisze:W sumie to ja ją bardziej oglądałem ze względu na urodę.przemusiowa pisze:Mowisz o Goerges? I tak Cię nic nie omija, dzisiaj też przegrała. Nie wiem co się z tą dziewczyną dzieje.Teraz jak słabo gra, to nawet nie ma gdzie oglądać.
Faceci.przemusiowa pisze:Faceci
Solid win for Madison Ave Keys over Elementary Watson i really like MK game for grass and expecting big things from her
A myślisz, że Gilbert ich nie miał? No chyba że ta tenisistka ma na drugie imię Ave albo Brad jest taki religijny.przemusiowa pisze:Jonathan, jak możesz mieć takie brzydkie skojarzenia![]()
Wpisz sobie w google to zobaczyszjonathan pisze:No i od kiedy to skojarzenie jest takie brzydkie?
Wy naprawdę wklepywaliście to w wyszukiwarkę tylko z mojego powodu?przemusiowa pisze:Wpisz sobie w google to zobaczysz![]()
Oczywiście że nie. Widziałam tego tweeta wcześniej.jonathan pisze:Wy naprawdę wklepywaliście to w wyszukiwarkę tylko z mojego powodu?
Oczywiście, Ty jesteś obeznany w takich sprawachjonathan pisze:Poza tym ja w google tego skojarzenia nie szukam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości