Co za tępy wieloryb.
Pohamuj się z określeniami, bardzo proszę.COA pisze:
Co za tępy wieloryb.
Trochę dziwne poczucie tego co jest blisko a co dalekoHe is very close already at 11 Slams.
Można by tryb rozkazujący zachować dla siebie, nie znając genezy danych określeń. #grandslamJacques D. pisze: Pohamuj się z określeniami, bardzo proszę.
Zachowuję je wyłącznie dla Ciebie, jako moderator kulturalnej dyskusji na tym forum (podkreśliłem na czerwono, jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości), której tego typu pozbawione klasy wynurzenia nie służą. Jeśli określenie, którego używasz jest niekulturalne i obraźliwe, jego geneza kompletnie mnie nie obchodzi.COA pisze:Można by tryb rozkazujący zachować dla siebie, nie znając genezy danych określeń. #grandslamJacques D. pisze: Pohamuj się z określeniami, bardzo proszę.
Daj spokój. Zaraz wygra coś Fritz i on będzie najlepszym graczem, jakie widział Mats/widziała Marion. Normalna sprawa.Jacques D. pisze:Pohamuj się z określeniami, bardzo proszę.COA pisze:
Co za tępy wieloryb.
Ale przemyślenia Marion zasługują rzecz jasna jedynie na:. Zwłaszcza ten fragment: "I think Novak can play a little bit longer, flexible and his ball striking is little bit faster and more complete than what Roger's was when he was at his best."
#sezonogorkowyRobertinho pisze:Po co zatem wrzucasz takie wynurzenia?
No teraz to mnie zasmuciłeś.DUN I LOVE pisze:To chyba od innych sąsiadów. Nie kojarzę tego z GS.
Spokojnie, przyjąłem do wiadomości, że zaburzyłem tą pełną klasy i dostojeństwa, niczym Twoje slajsy, dyskusję, kajam się, już nie trzeba mazać kolorkami jak po zeszytach uczniów.Jacques D. pisze: Zachowuję je wyłącznie dla Ciebie, jako moderator kulturalnej dyskusji na tym forum (podkreśliłem na czerwono, jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości), której tego typu pozbawione klasy wynurzenia nie służą.
Srdjan Djoković, ojciec Novaka Djokovicia, jest przekonany, że Nole zostanie najlepszym graczem wszech czasów. I atakuje jego wielkiego rywala Rogera Federera.
– Wierzę, że Novak zostanie najlepszym zawodnikiem w historii tego sportu. Mówiłem to już wtedy, gdy zaczynał. On będzie jednym z najlepszych sportowców w ogóle. W tę misję wysłał go Bóg, a my tylko staraliśmy się spełnić jego życzenie. Nole może jeszcze wygrać dziesięć kolejnych turniejów wielkoszlemowych – mówi Djoković-senior.
Ostro zabrał się też za krytykowanie Federera. W 2006 roku obaj panowie po raz pierwszy spotkali się w Monte Carlo, później walczyli także w Genewie w meczu Pucharu Davisa Szwajcaria – Serbia.
– Novak miał wtedy 19 lat i problemy z zatokami. Podczas meczu nie mógł oddychać. Kłopoty nasilały się podczas długich meczów i wymian. Federer strasznie syna lekceważył. Uważa się go za najlepszego tenisistę świata, ale on nie jest dobrym człowiekiem. Nikt nigdy nie traktował tak Novaka – mówi Srdjan Djoković.
http://www.przegladsportowy.pl/tenis,oj ... 1,289.htmlMówi też, dlaczego jego syn praktycznie nie odnosi kontuzji. Kiedy jako nastolatek wyjechał do akademii Nikiego Pilicia pod Monachium, zawsze poświęcał 20 minut przed i 20 minut po zajęciach na rozgrzewkę i rozciąganie. – Za każdym razem, kiedy to robię, przedłużam sobie karierę o jeden dzień – tłumaczył swój profesjonalizm Novak.
http://www.tennisworldusa.org/Feliciano ... 31058.html
Ahead of the match against the World No. 1 Novak Djokovic, the Spaniard Feliciano Lopez praised his opponent so much that he put the Serb first in the list of the best players of all time.
'I think Djokovic is the best player. He is since last year - Feli said in press conference after the match against Roberto Bautista Agut -The difference with other players that is so much different than when Rafa and Roger were No. 1. When Rafa was No. 1, he was very far away from Djokovic's current level. I think Federer is second after the Serb. Djokovic developed a kind of invincibility'.
Lopez won his first career-match against Djokovic on February in Dubai, when the Serb retired down 6-3 due to an eye infection. He had lost all the seven previous meetings, where he won only two sets.
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D. i 2 gości