Już po lekturze Berrera i Berdycha chciałem to napisać, ale dałem trochę więcej czasu - z returnu Nadala zostały zgliszcza.
Kto go tam wie. Faktem jest, że ta słaby przed ceglaną kampanią nie był od 11 lat.matek20 pisze:A może teraz się zacznie, od MC powrót króla mączki ?
Ząb rozbolał od tych naszych słodkości.simon pisze:Nie wiem czy Bernard zrobi top20 czy top15, ale wiem, że bardzo mocną kandydaturę na choke roku już ma w kieszeni.
Ząb rozbolał go tego samego dnia w którym napisałem swój pierwszy pozytywny post na jego temat. Przypadek?DUN I LOVE pisze:Ząb rozbolał od tych naszych słodkości.simon pisze:Nie wiem czy Bernard zrobi top20 czy top15, ale wiem, że bardzo mocną kandydaturę na choke roku już ma w kieszeni.
Jak Twój jinx jest na takim poziomie, to ja się boję włączyć tv podczas sezonu ceglanego (patrz Twój poprzedni wpis o Nadalu).simon pisze:Ząb rozbolał go tego samego dnia w którym napisałem swój pierwszy pozytywny post na jego temat. Przypadek?
Nie należę do tego sortu, co niektórzy dobrze tu znani.simon pisze:I tak byś się bał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości