tennispanorama.com
No chciałbym widzieć 2222 na koniec połówek.Barty pisze:Dzisiaj pierwszy półfinał o idealnej porze, niezależnie od wyniku będzie nabite porządnie.
Jeśli Del Potro w miarę sprawnie ogarnie Nadala to przekreślasz jego szanse z Novakiem? Moim zdaniem 60 do 40 w takim układzie dla Serba. Natomiast rzeczywiście jeśli Nadal wygra fundując sobie kolejny 4-godzinny bój to nie wiem jakim sposobem miałby jeszcze pokonać Djokovica, nie zadecyduje tutaj forma tylko po prostu to kto ma ile w baku, jednak jeśli Rafa tego dokona to kłaniam się nisko.robpal pisze:Jako że kwestia tytułu jest od tygodnia przesądzona, to niech Delpo i Rafa przynajmniej dadzą porządne meczycho.
Ja w czasie debiutu Brzęczka planuję się tak znieczulić, że może może być kiepsko z pisaniem.Barty pisze:Dzisiaj pierwszy półfinał o idealnej porze, niezależnie od wyniku będzie nabite porządnie.
Obawiam się, że szanse miałbyś tylko na fejsie. Ale powodzenie życzę.The Djoker pisze:Bo musze go dojechac na fejsie.
Ja mam po mundialu abstynencje na mecze naszej reprywatyzacji.Robertinho pisze:Ja w czasie debiutu Brzęczka planuję się tak znieczulić, że może może być kiepsko z pisaniem.Barty pisze:Dzisiaj pierwszy półfinał o idealnej porze, niezależnie od wyniku będzie nabite porządnie.O w ogóle zdecyduję się odpalić steama w komórce, albo chociaż ls, bo przed Eurosportem zapobiegawczo uciekam na wieś.
![]()
Do boju, Juan.
A od kiedy to naprawdę beznadziejny Raful wygrywa M1000 na hard(tak, wiem, były pojedyncze wyjątki)? Bo zakładam, że cegły jednak nie masz na myśli.Razing pisze:No i to jest właśnie ta różnica. Gdyby DelPo trafiał na Nadala w m1000 to by rafałek tylu tytułów nie natłukł. Ale trafia tylko w WS gdzie decyduje kondycja. Wiem wiem troche płaczu ale to nawiązanie to postu wyżej.
No tak, wybór między Nadalem, Del Potro a Djokoviciem bardzo łatwyrobpal pisze:Jako że kwestia tytułu jest od tygodnia przesądzona, to niech Delpo i Rafa przynajmniej dadzą porządne meczycho.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości