Pamiętasz pewnie, że mnie to wku**wiało już podczas pizzy, a od wtedy wygrał Dubaj, Miami i zrobił finał IW.

Pamiętasz pewnie, że mnie to wku**wiało już podczas pizzy, a od wtedy wygrał Dubaj, Miami i zrobił finał IW.
Byłem jego największym hejterem stylowym z czasów, kiedy osiągał wyniki na poziomie top 20-50. Jednak jako naczelny kibic sukcesu przekonałem się!
https://sextoanillo.com/index.php/2023/ ... de-tierra/Ile punktów broni pierwsza dziesiątka na clay'u
No i wszystko jasne, dzięki.juniorro pisze: ↑03 kwie 2023, 19:40 Alcaraz wystarczy, że wygra turniej zostanie ponownie liderem nawet jak Djoko dojdzie do finału i z nim przegra w przypadku finału dla Alcaraza Djoko musi odpaść w półfinale tez będzie liderem Djoko musi uzyskać lepszy wynik od Hiszpana by pozostać liderem aż do Rzymu.
juniorro mówi jak jest.Barty pisze: ↑03 kwie 2023, 21:43No i wszystko jasne, dzięki.juniorro pisze: ↑03 kwie 2023, 19:40 Alcaraz wystarczy, że wygra turniej zostanie ponownie liderem nawet jak Djoko dojdzie do finału i z nim przegra w przypadku finału dla Alcaraza Djoko musi odpaść w półfinale tez będzie liderem Djoko musi uzyskać lepszy wynik od Hiszpana by pozostać liderem aż do Rzymu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Kiefer i 11 gości