W sumie to z tej trójki to właśnie u niego widać największe postępy w ostatnim czasie, przekłada się na wyniki.
2 piłki.
W sumie to z tej trójki to właśnie u niego widać największe postępy w ostatnim czasie, przekłada się na wyniki.
To prawda, jak już pisaliśmy, jego akurat trzeba docenić, a gardzić pozostałymi. Bardzo dobry mecz dał Norweg, wiadomo, rywal jaki był taki był, pograł w jednym secie, ale bardzo rutynowo to zrobił. Nie będzie bez szans w finale na pewno, nie ważne z kim zagra.DUN I LOVE pisze: ↑10 wrz 2022, 0:12W sumie to z tej trójki to właśnie u niego widać największe postępy w ostatnim czasie, przekłada się na wyniki.
2 piłki.
Norwegia to fabryka sportowców w ostatnich latach.
Idzie do przodu, po RG byłem przekonany, że to był jego jedyny finał WS w karierze, a 2 miesiące później wykreował sobie kolejna szansę i mam wrażenie, że gra lepiej niż w Paryżu.
Ruud-Djokovic w finale AO 2023.DUN I LOVE pisze: ↑10 wrz 2022, 0:19Idzie do przodu, po RG byłem przekonany, że to był jego jedyny finał WS w karierze, a 2 miesiące później wykreował sobie kolejna szansę i mam wrażenie, że gra lepiej niż w Paryżu.
Ale chyba spodziewana. Jak sobie człowiek przypomni od kogo głównie odbijał się Ferru w GS i ile mógłby finałów wykręcić to właściwie czemu się tu dziwić? Tyle dobrego, że rudy Berdych przepadł
Akurat pewny tego na pewno nie byłem, ale że zaraz w US Open to w życiu.DUN I LOVE pisze: ↑10 wrz 2022, 0:19Idzie do przodu, po RG byłem przekonany, że to był jego jedyny finał WS w karierze, a 2 miesiące później wykreował sobie kolejna szansę i mam wrażenie, że gra lepiej niż w Paryżu.
Kolejny, który nie lubi rudego Jamnika, zupełnie Was nie rozumiem.
Czas spać. Do poczytania jutro na naszej Mrówci.DUN I LOVE pisze: ↑10 wrz 2022, 0:37 Czas się ogarnąć i siadać do drugiego półfinału. Trochę więcej charyzmy będzie na korcie niż podczas pierwszego meczu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 9 gości