Wczoraj się widzieliśmy - mówił, że się schla wieczorem tak, żeby mieć pewność, że się nie obudzi o 10.robpal pisze:A gdzie Wujcio Toni?

Wczoraj się widzieliśmy - mówił, że się schla wieczorem tak, żeby mieć pewność, że się nie obudzi o 10.robpal pisze:A gdzie Wujcio Toni?
A jak często twoje przeczucia się sprawdzają?robpal pisze:Mam fatalnie przeczucie, że Fed to wygra
Znakomicie zakończył pierwszego gema Szwajcar.Dajan pisze:Chyba wypada napisać: WoW.
Również mi na to wygląda, zbyt solidnie wygląda Murray, ale to się jeszcze może zmienić.jowy pisze:Niby pierwsze piłki, ale nie widzę Feda w tym półfinale.
3-4 sety - Andy.
Pisał mi, że Mats i Agassi typują Szkota, więc pewnie wyłączył przed pierwszą piłką.DUN I LOVE pisze:Wczoraj się widzieliśmy - mówił, że się schla wieczorem tak, żeby mieć pewność, że się nie obudzi o 10.robpal pisze:A gdzie Wujcio Toni?
I nastąpiło atawistyczne poruszenie w samczym stadzieWitamy!Pisz jak najczęściej i baw się dobrzeprzemusiowa pisze:Oglądając ten mecz przez cały czas robiłam tak:![]()
To nie był David Ferrer z wielką wolą walki za którą dużo ludzi go podziwia (w tym ja), to był Ferrer - worek treningowy.
Jestem za to ciekawa co wydarzy się jutro. Z tego co pamiętam, Andy ani razu nie wygrał z Rogerem spotkania w WS, więc może być ciężko. Widzę 5 setów, ale co tak naprawdę się stanie, tego nie wie nikt. Przez to że Andy miał, jak dla mnie, zbyt łatwą drogę do tego etapu turnieju, nie można było zobaczyć w jakiej tak naprawdę jest formie, więc to wszystko jest niewiadomą. Postawę Rogera może przemilczę, gdyż widziałam zbyt mało spotkań w jego wykonaniu![]()
Myślę jednak że zapowiada się ciekawie![]()
btw. jestem nowa, witam wszystkich
Wreszcie ktoś z właściwego obozu
Witaj!
Wreszcie jakaś dziewczyna na forum! Witamy i zachęcamy do jak najczęstszego pisania!
Witamy serdecznie.
Ps. Witamy przemusiowa.
Ty jednak masz porządny hejt na Feda, skoro wolałbyś od niezłego meczu te syficzne Murole.robpal pisze:Mam fatalnie przeczucie, że Fed to wygra
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert i 15 gości