+10 do nieprzewidywalności dla tego iście gladiatorskiego spektaklu.Del Fed pisze: Muraś powinien się niedługo sam przełamać dla podtrzymania tempa.

+10 do nieprzewidywalności dla tego iście gladiatorskiego spektaklu.Del Fed pisze: Muraś powinien się niedługo sam przełamać dla podtrzymania tempa.
Normalnie komentuje mecz tenisowy. Oby do końca tak pozostało.Rroggerr pisze:Co mówi teraz Karol?
Pewnie net mu padł.Robertinho pisze: Normalnie komentuje mecz tenisowy. Oby do końca tak pozostało.
Polega za to na obrażaniu tenisistów na forum, prawda ?Robertinho pisze:Liczę, że w którymś momencie się zreflektuje i po prostu przeprosi widzów, zwłaszcza większość, która nie ma pojęcia, o co właściwie chodzi. Tych co marudzą nie musi, jest prawo do dyskusji i ostrej nawet krytyki, ale chyba nie polega ono na obrażaniu ludzi na wizji.DUN I LOVE pisze:Mam nadzieję, że Pan Karol nie przestanie. Nabije nam trochę aktywności.
Rroggerr pisze:Stopa psuł finały fanom ZET, to teraz psuje krytykom, w przyrodzie nic nie ginie, jak przestał to pora kończyć wątek.
Przepraszam, że nie dałem Ci bana za wulgarne obrażanie np Gulbisa i ogólnie przeklinanie. Jeśli dasz mi kolejną szansę, obiecuję poprawę.SebastianK pisze:Polega za to na obrażaniu tenisistów na forum, prawda ?Robertinho pisze:Liczę, że w którymś momencie się zreflektuje i po prostu przeprosi widzów, zwłaszcza większość, która nie ma pojęcia, o co właściwie chodzi. Tych co marudzą nie musi, jest prawo do dyskusji i ostrej nawet krytyki, ale chyba nie polega ono na obrażaniu ludzi na wizji.DUN I LOVE pisze:Mam nadzieję, że Pan Karol nie przestanie. Nabije nam trochę aktywności.
Moim zdaniem powinien trochę okroić kalendarz przed WS-ami, a powinno być nieźle.Wujek Toni pisze:Nie wiem jakie są przesłanki ku temu, że Djoković wygra jeszcze kilka szlemów. Facet ewidentnie przestaje radzić sobie z trudami tego rodzaju przedsięwzięcia. Któryś szlem z rzędu jest trupem w decydującej fazie turnieju.
Przypadek?
Słaba konkurencja jest jedyną, ale bardzo konkretną przesłanką. Federer jedną nogą na emeryturze, Nadal jedną nogą na wózku, następców nie widać.Wujek Toni pisze:Nie wiem jakie są przesłanki ku temu, że Djoković wygra jeszcze kilka szlemów. Facet ewidentnie przestaje radzić sobie z trudami tego rodzaju przedsięwzięcia. Któryś szlem z rzędu jest trupem w decydującej fazie turnieju.
Przypadek?
On prawie nie gra małych turniejów. Niestety, ale bez tankowania Szlemów jak Nadal nie widzę najmniejszej szansy. Lepiej przygotować dobrą formę na 2 wielkie turnieje z realnymi szansami na triumf, niż razić przeciętnością w 4.DUN I LOVE pisze:
Moim zdaniem powinien trochę okroić kalendarz przed WS-ami, a powinno być nieźle.
Lacostowski gem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości