100% racjiDUN I LOVE pisze:Dobra, przestańmy się wygłupiać - jutro całym sercem za naszą tenisistką. Taka szansa na szlema może się nie powtórzyć.

100% racjiDUN I LOVE pisze:Dobra, przestańmy się wygłupiać - jutro całym sercem za naszą tenisistką. Taka szansa na szlema może się nie powtórzyć.
Sugerujesz, że ja się wygłupiam, Dawidzie?DUN I LOVE pisze:Dobra, przestańmy się wygłupiać - jutro całym sercem za naszą tenisistką. Taka szansa na szlema może się nie powtórzyć.
Nasz administrator pozwala sobie na subtelny trolling.Jacques D. pisze:Sugerujesz, że ja się wygłupiam, Dawidzie?DUN I LOVE pisze:Dobra, przestańmy się wygłupiać - jutro całym sercem za naszą tenisistką. Taka szansa na szlema może się nie powtórzyć.
... który ja właśnie chciałem pociągnąć.Robertinho pisze:Nasz administrator pozwala sobie na subtelny trolling.Jacques D. pisze:Sugerujesz, że ja się wygłupiam, Dawidzie?DUN I LOVE pisze:Dobra, przestańmy się wygłupiać - jutro całym sercem za naszą tenisistką. Taka szansa na szlema może się nie powtórzyć.
Mógłbym się obrazić za to pytanie, jako że pewną wyrobioną renomę jeśli chodzi o kwestię ikony polskiego tenisa już mam.DUN I LOVE pisze:Nie wiem, czy się wygłupiasz Przemek. Żeby to ocenić muszę wiedzieć, komu dziś będziesz kibicował: Sabine czy Agnieszka?
Transmisje będą dostępne m.in. tu:hejkumkejkum pisze:Panowie, szybko macie jakieś linki albo info o stream z dzisiaj? Mam tylko jakieś info: http://goo.gl/ZX06G ale nie wiem czy to będą wideo czy text
Jasne.DUN I LOVE pisze:Rob, ma szansę w finale z Radwą?
Z tym co zagrała dzisiaj z Kirsten to ma ogromną szansę po prostu wszystko jej wychodziło.DUN I LOVE pisze:Rob, ma szansę w finale z Radwą?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości