Wiem, że to infantylne i głupie, ale się roześmiałem, mimo prób powstrzymania się.
Zjebev 6-4.
Wiem, że to infantylne i głupie, ale się roześmiałem, mimo prób powstrzymania się.
Raczej 57 67 64 67*, ale generalnie zgadza się.DUN I LOVE pisze: ↑07 cze 2023, 16:50 Bolesne męki w pierwszym tygodniu i porażki 57 46 36 z Djokoviciami tego świata?
Powalczy.
To kibicuj mu,a nie jinxujesz.
Coś mu się pomyliło i sądzi, że po drugiej stronie siatki jest Rafą bądź Nole i robi to, co zawsze z nimi w tym momencie meczu.
No. Jest tak słaby, że to nie mieści się w jajach brata Kamilekiego.The Djoker pisze: ↑07 cze 2023, 17:27To kibicuj mu,a nie jinxujesz.
DUN I LOVE pisze: ↑07 cze 2023, 16:45 Wygląda na to, że Etcheverry zaplanował sobie 4 sety podczas trwającej sesji treningowej.
Djokoverry to trochę inną skala tenisa niż Etcheverry.no-handed backhand pisze: ↑07 cze 2023, 18:02 W sumie Zverev zgarniający szlema najgorszym tenisem w całej swojej karierze - to byłoby coś.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości