Djokovic poprawia się w fotelu i zaciera rączkiArtras pisze:I tak Fed się nieźle postawił5 setów 4 godziny kto by się spodziewał
Teraz będzie dochodził do siebie przez miesiąc
Tak, wszyscy z utęsknieniem czekali na pokaz antytenisa w finale.robpal pisze:FH wystrzelony za końcową przy meczowej, skąd my to znamy.
Australian Open oficjalnie można uznać za udane.
Chętnie.Robertinho pisze:W filmowym warto potem do tego dzieła wrócić.
I ze spokojem olać drugi finał WS z rzędu.robpal pisze:FH wystrzelony za końcową przy meczowej, skąd my to znamy.
Australian Open oficjalnie można uznać za udane.
To będą prawdziwe igrzyska dla koneserów.Mario pisze: Tak, wszyscy z utęsknieniem czekali na pokaz antytenisa w finale.
Jak chyba wiele osób. Sorry Dawidzie, ale nawet 8 godzinny finał może nie dać 3 kafli.Jacques D. pisze:Chętnie.Robertinho pisze:W filmowym warto potem do tego dzieła wrócić.
No to czas dominacji Murole można oficjalnie uznać za rozpoczęty. A ja mogę z czystym sumieniem darować sobie niedzielną transmisję.
No ja do tego ręki na pewno nie przyłożę.Robertinho pisze: Jak chyba wiele osób. Sorry Dawidzie, ale nawet 8 godzinny finał może nie dać 3 kafli.
No ja bardzo życzę Novakowi zwycięstwa, bo mimo wszystko nawet obecnie prezentuje moim zdaniem ciekawszy tenis od Murraya, wolę go jako osobę, poza tym za dawne czasy mu się należy. Ale oglądać tego nie będę na pewno.Robertinho pisze:Jak chyba wiele osób. Sorry Dawidzie, ale nawet 8 godzinny finał może nie dać 3 kafli.Jacques D. pisze:Chętnie.Robertinho pisze:W filmowym warto potem do tego dzieła wrócić.
No to czas dominacji Murole można oficjalnie uznać za rozpoczęty. A ja mogę z czystym sumieniem darować sobie niedzielną transmisję.
Ja muszę pomyśleć, bo olewać finał WS...Jacques D. pisze:No ja bardzo życzę Novakowi zwycięstwa, bo mimo wszystko nawet obecnie prezentuje moim zdaniem ciekawszy tenis od Murraya, wolę go jako osobę, poza tym za dawne czasy mu się należy. Ale oglądać tego nie będę na pewno.
Dlaczego nie ? Dobrze jest się czasem pośmiaćDUN I LOVE pisze:No ja do tego ręki na pewno nie przyłożę.Robertinho pisze: Jak chyba wiele osób. Sorry Dawidzie, ale nawet 8 godzinny finał może nie dać 3 kafli.
Uwielbiam się śmiać, ale jeszcze bardziej lubię spać - szczególne w niedzielne poranki.SebastianK pisze: Dlaczego nie ? Dobrze jest się czasem pośmiać
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot], Semrush [Bot] i 15 gości