Hej, zlotowicze, nie przypomina Wam kogoś Novak tutaj?

Na którą opcję mam zagłosować jak obstawiam Novaka w 4?
Taki żar, że nie ma szans na pedałowanie.
To akurat jest całkiem normalne, ja dajmy na to dużo bardziej żyłem pojedynkami Henin w latach 2002-2007 i bardziej oczekiwałem finału AO 10.DUN I LOVE pisze: ↑16 lip 2023, 13:32Taki żar, że nie ma szans na pedałowanie.
Zostaje kolarstwo na zmianę z tenisem. Być może starość, być może brak wyraźnego idola dziś, ale bardzo spokojnie upływa ten poranek/południe. Jak sobie przypomnę w jakim stanie o tej porze byłem 15 lat temu, to nie ma czego porównywać (piszę serio i bez złośliwości).
W ogóle, wiec mogę tylko się zaskoczyć. Generalnie wydaje mi się, że doświadczenie Novaka może okazać się wręcz dominujące.Kiefer pisze: ↑16 lip 2023, 13:37Tak w ogóle to ktoś wierzy tak szczerze w wygraną Alcaraza? Może właśnie ten brak wiary powoduje, że podchodzę do tego meczu bez emocji, półfinał RG na pewno też na to wpłynął. Może w czasie meczu to się zmieni, zobaczymy. Kolarstwo mnie nie interesuje, więc skupię się i tak na jednym.
Chyba jednak przygniotła, skoro wyszedł sztywny i dostał seta do zera, a jak tylko zaczęła twarda walka, okazało się, że z małą pomocą pyszałka, może całkiem sporo zdziałać.Kiefer pisze: ↑16 lip 2023, 13:48 No właśnie teraz Djokovic wygląda wyraźnie lepiej, Alcaraz wprawdzie bez takiej presji jak na RG i prezentuje się bardzo solidnie, ale skala doświadczenia jest po prostu nieporównywalna. Nadal kiedy wychodził na Federera w 2006 już miał z nim dwie wygrane na Rolandzie, więc presja i potęga rywala go nie przygniotła, przegrał po prostu tenisowo.
To zdecydowanie prawda. Nawet jak odlatujecie to i tak jest to całe nic w porównaniu z tą twitterową sektą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości