Bellucci, Brands i Rosol, mamy jeszcze jakieś gwiazdy?Anula pisze:W przypadku Rosola, naszej forumowej gwiazdy, idealnie sprawdza się powiedzenie "nawet ślepej kurze trafia się czasami ziarno". .
Jeszcze Bjorn Phau ma bardzo ładny i ułożony tenis, zaś wyjątkiem potwierdzającym regułę jest Rainier Schuettler.Jacques D. pisze:I prawie wszyscy są świetni technicznie, jak tak sobie na szybko przypominam, oprócz Kamkego i Mayera, który technikę ma, ale bardzo własną i dość kontrowersyjną.
DUN I LOVE pisze:Jeszcze Bjorn Phau ma bardzo ładny i ułożony tenis, zaś wyjątkiem potwierdzającym regułę jest Rainier Schuettler.Jacques D. pisze:I prawie wszyscy są świetni technicznie, jak tak sobie na szybko przypominam, oprócz Kamkego i Mayera, który technikę ma, ale bardzo własną i dość kontrowersyjną.
Jacques D. pisze:DUN I LOVE pisze:Jeszcze Bjorn Phau ma bardzo ładny i ułożony tenis, zaś wyjątkiem potwierdzającym regułę jest Rainier Schuettler.Jacques D. pisze:I prawie wszyscy są świetni technicznie, jak tak sobie na szybko przypominam, oprócz Kamkego i Mayera, który technikę ma, ale bardzo własną i dość kontrowersyjną.
Dzięki za przypomnienie mi o jednym z moich ulubionych zawodników z bardzo szeroko pojętego zaplecza.
A Rainer fakt, choć i tak lubiłem go oglądać, poza tym ja już tak myślę, jakby on skończył karierę, choć fakt, że oficjalnie to jeszcze nie nastąpiło.
Zakończył po porażce w 2 rundzie kwalifikacji do Australian Open.Jacques D. pisze:A Rainer fakt, choć i tak lubiłem go oglądać, poza tym ja już tak myślę, jakby on skończył karierę, choć fakt, że oficjalnie to jeszcze nie nastąpiło.
Ech, czyli strona ATP znowu kłamie.DUN I LOVE pisze:Zakończył po porażce w 2 rundzie kwalifikacji do Australian Open.Jacques D. pisze:A Rainer fakt, choć i tak lubiłem go oglądać, poza tym ja już tak myślę, jakby on skończył karierę, choć fakt, że oficjalnie to jeszcze nie nastąpiło.
Czasu na dłuższą metę nie oszukasz. Tommy zagrał znakomicie tego lata i nawet dzisiejszy wynik nie wypłynie negatywnie na tę ocenę.robpal pisze:Tommy
Co fakt, to fakt. Gorąco kibicuję Niemcowi, b to jeden z moich faworytów na tourze, ale tenis Francuza to również czystej wody wizualna rozkosz.sheva pisze:Fantastycznie ogląda się mecz Kohlschreibera z Llodrą. Jaka szkoda, że w obecnie jest tak mało tenisistów grających tak pięknie jak ta dwójka.
Dla mnie Filip to również jeden z ulubieńców. A obecnie grający Becker to chyba jednak także wyjątek od reguły pięknie grających Niemców.Jacques D. pisze:Co fakt, to fakt. Gorąco kibicuję Niemcowi, b to jeden z moich faworytów na tourze, ale tenis Francuza to również czystej wody wizualna rozkosz.sheva pisze:Fantastycznie ogląda się mecz Kohlschreibera z Llodrą. Jaka szkoda, że w obecnie jest tak mało tenisistów grających tak pięknie jak ta dwójka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości