DUN I LOVE pisze:Pytałem poważnie, ale jak widać fani Rafy kopią nie tylko Rogera niańczącego dzieci, ale i jego fanów - nawet, kiedy Ci administrują ich ukochanemu forum.
Cóż. Poważnie może odpowiedziec tylko sam Roger.

DUN I LOVE pisze:Pytałem poważnie, ale jak widać fani Rafy kopią nie tylko Rogera niańczącego dzieci, ale i jego fanów - nawet, kiedy Ci administrują ich ukochanemu forum.
Czuje że powinieneś znaleźć sobie ciekawsze zajęcie niż tak żenujący trolling.DUN I LOVE pisze:Chciałbym na chwilę wejść do głowy Federera i przekonać się, co on naprawdę czuje, widząc, że prawdopodobnie jeszcze za swojej kariery, utraci rekord wielkoszlemowy czy też jest duże prawdopodobieństwo, że Nadal go złapie. Póki co sprawia wrażenie kogoś w pełni zadowolonego z życia, jego styl bycia "na wierzchu" sugeruje, że idealnie zachowuje w życiu proporcje między rodziną, a karierą. Ale jak jest naprawdę? Istnieje pogląd, że emocjonalnie zaangażowani fani bardziej się przejmują statystykami niż tenisiści w szatni, ale mimo wszystko - stawka tutaj jest niebagatelna, bo największa jaką jego praca może wygenerować.
Co tak naprawdę czuje Roger Federer?
No rzeczywiście, najważniejszy z rekordów na wyciągnięcie ręki...robpal pisze:No właśnie, jak tu żyć, panie Szwajcar? Mój piękny plan legł w gruzach
robpal pisze:No od lat zapowiada grę co najmniej do IO2016. Wcześniej nie skończy, zobaczymy co dalej.
Mi się tam marzy, żeby razem z Nadalem skończyli karierę na tym samym Wimbledonie. Rafa przystępuje do niego z 18 Szlemami, po 11. triumfie w Paryżu, Roger z 17, po ciężkim zwycięstwie w trzech setach w finale w Halle z Tommym Haasem. W finale Szwajcar pokonuje Hiszpana w trzech słabych setach i obaj kończą
Rafael parę razy też to zrobił, chociażby US OPEN 2007, 2009.robpal pisze:Roger zawsze wie, kiedy dać nogę.
Scenariusz niezły. Zmieniłabym tylko zakończenie.robpal pisze:
Mi się tam marzy, żeby razem z Nadalem skończyli karierę na tym samym Wimbledonie. Rafa przystępuje do niego z 18 Szlemami, po 11. triumfie w Paryżu, Roger z 17, po ciężkim zwycięstwie w trzech setach w finale w Halle z Tommym Haasem. W finale Szwajcar pokonuje Hiszpana w trzech słabych setach i obaj kończą
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty i 1 gość