Odłamanie.
Stawiam, że w tym gemie znów da się przełamać.
LOL, nie dość, że będę musiał mimo bólu i rozpaczy, cieszyć się z wygranej Nadala w finale, bo wyjdzie na moje, to jeszcze mam mu kibicować z Cilicem?! Za jakie grzechy?!DUN I LOVE pisze:Rafa, rówieśniku mój, weź puść mu tego seta, żeby dać mi awans w MTT.
Tylko jeden set. Każdy inny wynik niż Nadal w 4 nic mi to nie da.Robertinho pisze:LOL, nie dość, że będę musiał mimo bólu i rozpaczy, cieszyć się z wygranej Nadala w finale, bo wyjdzie na moje, to jeszcze mam mu kibicować z Cilicem?! Za jakie grzechy?!DUN I LOVE pisze:Rafa, rówieśniku mój, weź puść mu tego seta, żeby dać mi awans w MTT.
Przecież Nadal nie ma już sił. Biega wolniej od Cilica.Lucas pisze:Nie był w nastroju do rywalizacji Marin, ale musiał wciągnąć Go do meczu Nadal. Pogratulować.
Aaa, genialny regulamin mtt. Dobrze Ci tak.DUN I LOVE pisze:Tylko jeden set. Każdy inny wynik niż Nadal w 4 nic mi to nie da.Robertinho pisze:LOL, nie dość, że będę musiał mimo bólu i rozpaczy, cieszyć się z wygranej Nadala w finale, bo wyjdzie na moje, to jeszcze mam mu kibicować z Cilicem?! Za jakie grzechy?!DUN I LOVE pisze:Rafa, rówieśniku mój, weź puść mu tego seta, żeby dać mi awans w MTT.
Co nie przeszkadza tu biadolić, jak to Fed nie ma szans. Litości.SebastianK pisze:Przecież Nadal nie ma już sił. Biega wolniej od Cilica.Lucas pisze:Nie był w nastroju do rywalizacji Marin, ale musiał wciągnąć Go do meczu Nadal. Pogratulować.
Urlop czy stream?DUN I LOVE pisze:Drugą połowę tego seta Czilik zagrał na poziomie z semi USO14. Długo to nie potrwa, choć trzeba oddać, że pobudzony jest konkretnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości