Jest facet legendą, niech ma

Robertinho musi tylko więcej pisac o Nadalu i Wimbledon 2018 pobije wszelkie rekordy.DUN I LOVE pisze: Nie mogę uwierzyć, że nie ma tu żadnego Wimbla.
W niczym to nie przeszkadza. W zastępstwie można rozbierać stan męskich rozgrywek na czynniki pierwsze.lake pisze:Za szybko grają i za szybko Rafu leci.
Może gdyby zaczęli od jutra to byłaby szansa.lake pisze:No tak ale to modły o wylot i płacze nad szansami Nadala robią główną robotę. 1-4 runda to trochę za krótko.
Wolę, żeby jednak odpadł szybko, a DunajLowe płakał na mała liczbę wpisów.Anula pisze:Robertinho musi tylko więcej pisac o Nadalu i Wimbledon 2018 pobije wszelkie rekordy.DUN I LOVE pisze: Nie mogę uwierzyć, że nie ma tu żadnego Wimbla.![]()
Kiefer pisze:Jestem świeżo po ceremonii, płakał Federer w Melbourne, płaakał Rafa w Paryżu, publika do niezłego emocjonalnego stanu go doprowadziła. Nie powiem, podobało mi się to, wielki sportowiec, myślę, że towarzyszą temu takie przemyślenia - że tyle lat a ja dalej mogę, dalej mnie na to stać, mogę tutaj być i trzymać w rękach ten puchar. Szacunek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty i 6 gości