US Open 2018
Re: US Open 2018
Właśnie odpaliłem HL z meczu Stana i Djoko. Btw szkoda, że Argentyńczyk nie łowił w WTA tak jak Szwajcar.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2018, 23:49 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
- Robertinho
Nie wiem jak to jest przy necie, nie odpalają? Bo szczerze mówiąc nie wiem.Federasta20 pisze:Szkoda, że go nie egzekwowali przy serwach Serba.Robertinho pisze:Przecież co chwila go pokazują.
4-3 Argentyna, teraz iść za ciosem!
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie sądzę. Oby na seta starczyło to momentum.Wujek Toni pisze:Chyba powtórka sprzed dwóch lat będzie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Przecież Koković grę w tej chwili żenująco, wszystko w aut leci.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
No i? Nie ma to odzwierciedlenia na tablicy wyników póki co. Nie takie sytuacje ogarniał.Wujek Toni pisze:Przecież Koković grę w tej chwili żenująco, wszystko w aut leci.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
I miał mieć momenty takiej gry. Na razie przestał się kompromitować Juan, do wygranej daleko.Wujek Toni pisze:Przecież Koković grę w tej chwili żenująco, wszystko w aut leci.
- Wujek Toni
Do wszystkiego biega Juan w tej chwili, ciekaw jestem jak na dłuższą metę wytrzyma taką intensywność.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Nie ma? Chyba z 3:1 zrobiło się 3:4.DUN I LOVE pisze:No i? Nie ma to odzwierciedlenia na tablicy wyników póki co. Nie takie sytuacje ogarniał.Wujek Toni pisze:Przecież Koković grę w tej chwili żenująco, wszystko w aut leci.
Ej a ta blondynka w lokach kim jest? Kolega pyta.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
- DUN I LOVE
- Administrator
Może nie pora na to, ale tak odbijał rano Novak:
https://www.youtube.com/watch?v=eyRJcoFuMYo
https://www.youtube.com/watch?v=eyRJcoFuMYo
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Vamos, świetny bh!
Szkoda, że sami "dopingowani" w ten sposób zawodnicy nie ukrócą takiego dziadostwa na trybunach.DUN I LOVE pisze:No i? Nie ma to odzwierciedlenia na tablicy wyników póki co. Nie takie sytuacje ogarniał.Wujek Toni pisze:Przecież Koković grę w tej chwili żenująco, wszystko w aut leci.
Ożywił się Juan. Daje radę.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Wujek Toni
Ależ trzoda na trybunach, który to już raz w NY?
- Robertinho
Kolega niech uważa, bo to ta pani.Piotrek pisze:Ej a ta blondynka w lokach kim jest? Kolega pyta.

https://www.pudelek.pl/artykul/135280/6 ... _dla_ikon/
- DUN I LOVE
- Administrator
W czyim boksie?Piotrek pisze:Ej a ta blondynka w lokach kim jest? Kolega pyta.
Szkoda tego bp, dziadowski był ten drugi serwis.
E: Ok.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Z tym shot clockiem robi się żenada, po co to babsko tam siedzi?
- DUN I LOVE
- Administrator
Chyba obsrani po wczoraj są.Kiefer pisze:Z tym shot clockiem robi się żenada, po co to babsko tam siedzi?
MTT Titles/Finals
Spoiler: