Ja też, ale sukcesem będzie jak Benoit pokona dzisiaj Ramosa.DUN I LOVE pisze:Gdybym ja miał wybierać, to w ogóle bym wpisał tam Paire, ale to tak na marginesie.

Ja też, ale sukcesem będzie jak Benoit pokona dzisiaj Ramosa.DUN I LOVE pisze:Gdybym ja miał wybierać, to w ogóle bym wpisał tam Paire, ale to tak na marginesie.
Rafa!robpal pisze:Z cyklu "Zgadnij kto to?": Serwuje na seta, ma setbola i za chwilę daję się przełamać
DUN I LOVE pisze:Czas na Rafę, nie wolno przegapić ani jednej piłki.
Grigor Dimitrov wygrał mecz w turnieju wielkoszlemowym w 3 setach.
Oglądałem Tipse i Chardyego urywkami. Nie sądzę, żeby się Francuz postawił Tipsie. Wyjątkowo dobrze wyglądał Tipsa jak na clay.Mario pisze:Brawo Chardy! Można było skończyć w trzech setach, ale ważne, że w ogóle się udało. Mam przeczucie, że Jeremy może pokonać Tipsara.![]()
Chardy może zagrać zdecydowanie lepiej niż dzisiaj, ponadto francuska publiczność może zagotować nieco Serba i mecz powinien być zacięty. Oczywiście to tylko gdybanie i zdziwiłbym się gdyby Jeremy wyszedł, zrobił z 70 ue i przegrał gładko w trzech.jowy pisze:Oglądałem Tipse i Chardyego urywkami. Nie sądzę, żeby się Francuz postawił Tipsie. Wyjątkowo dobrze wyglądał Tipsa jak na clay.
Przebija spokojnie i długimi momentami czeka na błędy rywala, które oczywiście się pojawiają. Szybki mecz się zapowiada. Bynajmniej z powodu olśniewającej, ofensywnej gry Nadala.Robertinho pisze:I jak tam słoneczko Jajorki?
Robertinho pisze:I jak tam słoneczko Jajorki?
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Catherine, hokej, Jacques D., no-handed backhand, pascal i 15 gości