US Open 2018
- Wujek Toni
Re: US Open 2018
Skrajnie kelnerską drabinkę miał Djoković w tym turnieju, jak na swoje standardy. Forma widać podobna, jak w Cincinnati, z tym że tutaj udało się nie tracić seta w każdym możliwym spotkaniu. Ale chętnie poczytam dalej wasze wyziewy o Serbie wracającym do dominacji.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Prawda. Niestety.Barty pisze:No szału nie ma, delikatnie rzecz ujmując. Delpo to nie jest obecnie gracz na szlema, przykro to stwierdzić, ale tak jest.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
No skoro z takim Djokovicem nie daje sobie rady to masz rację.Barty pisze:No szału nie ma, delikatnie rzecz ujmując. Delpo to nie jest obecnie gracz na szlema, przykro to stwierdzić, ale tak jest.
Wimbledon, Cinncinati, US Open, coś więcej dodać? Od kiedy w dzisiejszych czasach trzeba grać wielki tenis by wygrywać?Wujek Toni pisze:Skrajnie kelnerską drabinkę miał Djoković w tym turnieju, jak na swoje standardy. Forma widać podobna, jak w Cincinnati, z tym że tutaj udało się nie tracić seta w każdym możliwym spotkaniu. Ale chętnie poczytam dalej wasze wyziewy o Serbie wracającym do dominacji.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2018, 0:45 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
No tak, przecież czeka 50 w kolejce pewniaków, aby mu w tym przeszkodzić.Wujek Toni pisze:Skrajnie kelnerską drabinkę miał Djoković w tym turnieju, jak na swoje standardy. Forma widać podobna, jak w Cincinnati, z tym że tutaj udało się nie tracić seta w każdym możliwym spotkaniu. Ale chętnie poczytam dalej wasze wyziewy o Serbie wracającym do dominacji.
Tytuły (30):
2025: Miami 2024: Montreal, Bazylea 2023: Wiedeń 2022: Miami, Astana, Bazylea, WTF Turyn 2021: Monte Carlo, Madryt, Winston-Salem 2019: Newport, US Open, 2018: Brisbane, Quito, Indian Wells, Monte Carlo, Monachium, Roland Garros, 2017: Auckland, Waszyngton, Shenzen, 2015: Doha, Sydney, Houston, Roland Garros, 2013: US Open, 2012: Nicea, 2011: Los Angeles, WTF Londyn, Wcześniej: Za słaba era, żeby coś wpisywać.
Finały (38):
2025: Barcelona 2024: Brisbane, Cordoba, Estoril, WTF Turyn 2023: Auckland, Rotterdam, Dubaj, Barcelona 2022: Rotterdam, Monte Carlo, Monachium, Rzym, Newport, Hamburg, Gijon 2021: Monachium, Rzym, 2020: Rzym, Antwerpia, 2019: Rotterdam, Rzym, Roland Garros, 2018: Halle, 2017: Stuttgart, 2016: Tokio, Shanghai, Bazylea, 2015: Wiedeń, WTF Londyn, 2014: Doha, 2013: Cincinnati, 2012: Monte Carlo, Roland Garros, Sztokholm, 2011: Marsylia, Monte Carlo, Wimbledon, US Open, Wcześniej: Za słaba era, żeby coś wpisywać.
2025: Miami 2024: Montreal, Bazylea 2023: Wiedeń 2022: Miami, Astana, Bazylea, WTF Turyn 2021: Monte Carlo, Madryt, Winston-Salem 2019: Newport, US Open, 2018: Brisbane, Quito, Indian Wells, Monte Carlo, Monachium, Roland Garros, 2017: Auckland, Waszyngton, Shenzen, 2015: Doha, Sydney, Houston, Roland Garros, 2013: US Open, 2012: Nicea, 2011: Los Angeles, WTF Londyn, Wcześniej: Za słaba era, żeby coś wpisywać.
Finały (38):
2025: Barcelona 2024: Brisbane, Cordoba, Estoril, WTF Turyn 2023: Auckland, Rotterdam, Dubaj, Barcelona 2022: Rotterdam, Monte Carlo, Monachium, Rzym, Newport, Hamburg, Gijon 2021: Monachium, Rzym, 2020: Rzym, Antwerpia, 2019: Rotterdam, Rzym, Roland Garros, 2018: Halle, 2017: Stuttgart, 2016: Tokio, Shanghai, Bazylea, 2015: Wiedeń, WTF Londyn, 2014: Doha, 2013: Cincinnati, 2012: Monte Carlo, Roland Garros, Sztokholm, 2011: Marsylia, Monte Carlo, Wimbledon, US Open, Wcześniej: Za słaba era, żeby coś wpisywać.
Dzięki, nie zauważyliśmy.Barty pisze:Delpo to nie jest obecnie gracz na szlema, przykro to stwierdzić, ale tak jest.

Dosyć żałośnie to wygląda.
Statystyki 2 seta:
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Przecież on całą czołówkę pokonał w Wimbl-Cincy-USO. Federer, Nadal, Nishikori, del Potro, Dimitrov, Raonic, Cilić, Anderson, Chaczanow, Edmund.Wujek Toni pisze:Skrajnie kelnerską drabinkę miał Djoković w tym turnieju, jak na swoje standardy. Forma widać podobna, jak w Cincinnati, z tym że tutaj udało się nie tracić seta w każdym możliwym spotkaniu. Ale chętnie poczytam dalej wasze wyziewy o Serbie wracającym do dominacji.
Do formy może nie wrócił, ale czy jest ona mu potrzebna patrząc na powyższe?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Można iść spać.
- Wujek Toni
Mało kto trafia z formą w Nowym Jorku, zazwyczaj trudy sezonu zbierają już żniwo na tym etapie. Zobaczymy w Australii, gdzie wszyscy będą wypoczęci.Kiefer pisze: Wimbledon, Cinncinati, US Open, coś więcej dodać?
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
-
Tak, finał niewiele lepszy niż ten w Melbourne, taki przeciętniak, w dodatku strasznie rozciągnięty w czasie, co tylko pogarsza jego odbiór. Choć jak co do czego to oczywiście Serb trzyma piłkę w grze, typowy Nole.
Jedyna porażka Serba z 2-0 to Melzer w 2010.
Walcz Juan, walcz!
Jedyna porażka Serba z 2-0 to Melzer w 2010.
Walcz Juan, walcz!
W tym roku faktycznie w Australii wszyscy wymiatali, a i Novak nigdy tam nie wygrał grając tak jak tutajWujek Toni pisze:Mało kto trafia z formą w Nowym Jorku, zazwyczaj trudy sezonu zbierają już żniwo na tym etapie. Zobaczymy w Australii, gdzie wszyscy będą wypoczęci.Kiefer pisze: Wimbledon, Cinncinati, US Open, coś więcej dodać?

To niedobrze, że Nadal doznał kontuzji, ale Panu Domiczkowi trzeba dać spokój do maja 2019, wobec tego co widzimy.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
- DUN I LOVE
- Administrator
Updates: Novak vs. Delpo In US Open Final
https://www.atpworldtour.com/en/news/us ... -del-potro
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Wujek Toni
Wynikowo +- tego się spodziewałem, natomiast oczekiwałem, że będzie to spowodowane raczej eksploatacją słabości Argentyńczyka przez Nole, a w rzeczywistości mamy Serba grającego głownie niesamowitą kaszanę i przebijającego go w tym JMDP.
- Robertinho
Aż mdli, kiedy widzi się połączenie części z tych nazwisk, ze słowem "czołówka". To do ATP, nie do Ciebie, rzecz jasna.DUN I LOVE pisze:Przecież on całą czołówkę pokonał w Wimbl-Cincy-USO. Federer, Nadal, Nishikori, del Potro, Dimitrov, Raonic, Cilić, Anderson, Chaczanow, Edmund.Wujek Toni pisze:Skrajnie kelnerską drabinkę miał Djoković w tym turnieju, jak na swoje standardy. Forma widać podobna, jak w Cincinnati, z tym że tutaj udało się nie tracić seta w każdym możliwym spotkaniu. Ale chętnie poczytam dalej wasze wyziewy o Serbie wracającym do dominacji.
Do formy może nie wrócił, ale czy jest ona mu potrzebna patrząc na powyższe?
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Zworka i Thiema brakuje, ale oni też pewnie by się złożyli.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Z cyklu wymuszony manifest programowy:
In Ivan we trust.
O nasz Szałaputku, rozwijaj się w ogródku.
In Ivan we trust.
O nasz Szałaputku, rozwijaj się w ogródku.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2018, 0:57 przez Del Fed, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
- Robertinho