Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
Dorzucam jeszcze
Cherwacja strzeli 3+ po pieknym kursie, Azrowie u siebie lepiej grają, ale to nie wystarczy, przez ostatnie 1,5 roku pokonali Malte i Filipiny, reszta baty i szczesliwy remis z Norwegami. Chorwaci na ostatniej prostej do Francji, zbiją ich dziś. W Zagrzebiu dostali 6:0.
3/10
Emu pisze:Waham się pomiędzy Paire a Chardy. Z jednej strony jakoś nie wierze żeby po raz kolejny wygrał Paire z drugiej strony Ferrer nie leży Chardyemu...
Ja bym zaproponował over,3,5 seta w jednym i drugim przypadku.
Ja gram dzis over 3,5 kartki w Niemczech i Keys.
*** MTT Career highlights: GS:W Wimbledon '15, US Open '17 WTF: -SF '17 M 1000:W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17 ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16 ATP 250:W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel: GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16 M 1000:W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
Jutro stawiam na Thiema, nie rozumiem takiego faworyzowania Andersona. Przy dłuższym spotkaniu Kevinowi może odciąć prąd do tego ma na tyle atutów żeby spokojnie odprawić Andersona. Po kursie 3.1 żal nie spróbować.
Emu pisze:Waham się pomiędzy Paire a Chardy. Z jednej strony jakoś nie wierze żeby po raz kolejny wygrał Paire z drugiej strony Ferrer nie leży Chardyemu...
Dziś
Szajcaria + Anglia do 30 minuty.
A z tenisa Bobpany+ Matki.
Mysle jeszcze nad Wawrinka -7,5.
Dziś
Szajcaria + Anglia do 30 minuty.
A z tenisa Bobpany+ Matki.
Mysle jeszcze nad Wawrinka -7,5.
Nie wiem jak Szwajcarom się to udało, ale brawo, brawo i jeszcze raz brawo.
Dwa dubelki siedza.
Dzisiaj Flavia, Polska HA 0-5 i Rumunia w pociągu.
Oby lepiej niż wczoraj, gdy inny tor obrały Walia i Islandia i pociąg się wykoleił.
*** MTT Career highlights: GS:W Wimbledon '15, US Open '17 WTF: -SF '17 M 1000:W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17 ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16 ATP 250:W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel: GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16 M 1000:W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
Chyba dam sobie spokój z piłką. Rumunia Choć w ostatniej chwili przemknęło mi, że nam w towarzyskim Grecy też się postawili. Flavia bilans z Sam 8-0 więc to chyba nie był głupi pomysł.
Nasze gamonie zamiast strzelac przez ostatnje 20 minut, to jeszcze stracili, i generalnie na 0 wyszedlem na tych handi.
Dzisiaj, co myślicie o Vinci, gra specyficzny tenis, młoda może sobie z nim nie poradzić.