Oj Kuba, trochę nie zawadzi trochę rozgrywki.

Oj Kuba, trochę nie zawadzi trochę rozgrywki.
Wlasnie nie bylem pewny czy taj czy do -5. Dzieki.
Djoker. Zachowuj się.
Nie masz pojecia o sporcie kolego. Z wiedzy o nim zmiażdzyłbym Cię zarówno w praktyce jak i teorii. Spadam bo nie ma z kim tu podyskutowac na poziomie. Chyba tylko Wujek Toni ogarnia temat.The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 20:59 Nie wazne zlal go wtedy rowno. Wez kubel zimnej cisowianki i wylej se na leb.
Bez szansy. Atmosferę rozluźni dopiero ostatnia piłka zagrana przez trio Fed, Rafa, Novak.
Cytuje kogoś bo to bardzo wymowne "Nadal zagra o 10. zwycięstwo w WS nad Nole. 9-5 z Serbem, 9-3 ze Szwajcarem, niesamowita dominacja w tym trochę "poważniejszym" H2H niż zliczanie wszystkich kurnikowych gierek" Lepiej tego nie można było podsumować.Leje to póki co Nadal i mam nadzieje że to lańsko będzie kontynuował w sobotę bo pograny na początku turnieju po kursie prawie 7 i leży mi na nim około 8 tys i nie zamierzam odstawiać bo wierze w niego:)The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 20:59 Nie wazne zlal go wtedy rowno. Wez kubel zimnej cisowianki i wylej se na leb.
Kolejny który nie czyta tego co piszę.Od poł godziny przekonuje ,że Nadal zdobył tytuły na wszystkich nawierzchniach i nie psim swędem bo pokonał najlepszych speców od danej nawierzchni w finale a Ty swoje.Sorry ale ręce i nie tylko mogą opaść. Nie mam siły się powtarzać.Niech będzie po Twojemu.Pozdrawiam.CajraX pisze: ↑25 sty 2019, 21:09 Ty cały czas dowodzisz jakim to Nadal jest specjalistą od jednej nawierzchni. Jednej. Więc jak wg Ciebie ma być najlepszy, skoro na innych arenach radził sobie najwyżej średnio w przekroju całej kariery? Tu coś nie pasuje z logiką. To Federer jest poszkodowany przez układ turniejowy. Na ziemi masz 3 mastersy, a na trawie żadnego, więc nawet nie ma gdzie się porządnie ograć. Jestem ciekawy ile Federer by nachapał takich trawiastych, gdyby były chociaż rozgrywane 2 w sezonie. I na pewno przez to by miał znacznie lepszą statystykę tygodni jako NR 1. To są tylko dywagacje, ale zobacz jak różne możemy snuć teorie i każdy będzie miał w sumie rację.
Owszem, bo to ja napisałem.
I prawidłowo bo łapę mam ciezką( prawie 50cm obwód bicepsa przy dobrej jakosci) hehe ale spokojnie jestem nerwus ale nie łobuz. Wkurzający jesteś gnom ale musiałbys się mocno postarać żebym wytrzaskał Cię po pupie.Dobra spadam dzieciaki. Miłego wieczoru.The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 21:11 Harris az mi sie sie goraco na ciele zrobilo ze strachu.
Pisze serio bo cierpie na zespol lekowo-depresyjny.
Harris pisze: ↑25 sty 2019, 21:16I prawidłowo bo łapę mam ciezką( prawie 50cm obwód bicepsa przy dobrej jakosci) hehe ale spokojnie jestem nerwus ale nie łobuz. Wkurzający jesteś gnom ale musiałbys się mocno postarać żebym wytrzaskał Cię po pupie.Dobra spadam dzieciaki. Miłego wieczoru.The Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 21:11 Harris az mi sie sie goraco na ciele zrobilo ze strachu.
Pisze serio bo cierpie na zespol lekowo-depresyjny.
Sama nie wierzę w to, co piszę, ale w takim razie chyba dobrze byłoby, gdyby stało to się już niedługo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości