Aż tak nie jest zaangażowana, by jej to zaszkodziło (choć kilka epitetów dostał serbski aktorzyna)DUN I LOVE pisze: ↑29 sty 2023, 12:03
Trochę jestem zawiedziony, że nie zadbałeś o zdrowie psychiczne mamy w tej sytuacji.

Aż tak nie jest zaangażowana, by jej to zaszkodziło (choć kilka epitetów dostał serbski aktorzyna)DUN I LOVE pisze: ↑29 sty 2023, 12:03
Trochę jestem zawiedziony, że nie zadbałeś o zdrowie psychiczne mamy w tej sytuacji.
Mój ulubiony.Robertinho pisze: ↑29 sty 2023, 12:05Chyba pod Kurwiszonem.CajraX pisze: ↑29 sty 2023, 12:04Kabaret pod Wyrwigroszem xDno-handed backhand pisze: ↑29 sty 2023, 12:02 Raz w finale szlema Djokovic złapał Tsitsipasa z 0-2 w setach. Czas na rewanż.
Ksiądz pożyczył dobrej niedzieli. Ale wracam, myślę sobie że już koniec, a tu Nole dalej się morduje, a wy zrobiliście ponad 10 stron w trakcie tego shitfestu
Oj tak, bywa że aż ludzie się patrzą.
?DUN I LOVE pisze: ↑29 sty 2023, 12:09 Kamileki najpierw się wpisał do teamu Novaka, później poszedł się pomodlić w jego intencji do kościoła.
Zdrajca.
Na działce. Chodziło mi ogólnie o moje głośne zachowanie.
To czego ja chcę, to za to w cywilizowanych krajach by mnie uznano za zbrodniarza.Robertinho pisze: ↑29 sty 2023, 12:10Oj tak, bywa że aż ludzie się patrzą.![]()
To co, taj? Wiem dobrze, że Wy też chcecie.
Kolejny co niby Ruskich wyzywa, a czuje miętę do tamtego kręgu kulturowego.CajraX pisze: ↑29 sty 2023, 12:13To czego ja chcę, to za to w cywilizowanych krajach by mnie uznano za zbrodniarza.Robertinho pisze: ↑29 sty 2023, 12:10Oj tak, bywa że aż ludzie się patrzą.![]()
To co, taj? Wiem dobrze, że Wy też chcecie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość