A czy Fabsterzy są jakąś wyrocznią? Setki tenisistów wygrywało WS bez ogrania Fabstera.Starigniter pisze: ↑13 cze 2021, 17:14Tak, bo po pierwsze Thiem nie jest fabsterem, a po drugie z fabsterem by nie wygrał.
Wierzyłeś, że do końca tak łatwo będzie szło? Ja nie bardzo, musiał się w końcu zapowietrzyć to raz, a dwa, że jeśli ktoś wierzył, że Djokovic tak spłynie w trzech, bo jest słonecznie no to sory.Robertinho pisze: ↑13 cze 2021, 17:24 Nachwaliliśmy się Stefanosa, więc wiadomo było. Pytanie czy do gry wróci za seta, czy dopiero za dwa.
To był mało mądry ten twój ostatni wpis, tyle napiszę.DUN I LOVE pisze: ↑13 cze 2021, 17:27A czy Fabsterzy są jakąś wyrocznią? Setki tenisistów wygrywało WS bez ogrania Fabstera.Starigniter pisze: ↑13 cze 2021, 17:14Tak, bo po pierwsze Thiem nie jest fabsterem, a po drugie z fabsterem by nie wygrał.
A jeśli wyjdzie Novak, to potwierdzi tytuł GOAT.DUN I LOVE pisze: ↑13 cze 2021, 17:31 Droga po mistrzostwo wielkoszlemowe prowadzi właśnie przez tego rodzaju egzaminy. Jeżeli Stefanos z tego wyjdzie, to tylko potwierdzi swoją klasę.
Dokładnie. Mam jednak wrażenie, że cała presja zeszła z niego, kiedy zapłakał po półfinale i przynajmniej do stanu 2:0 grał tak, jakby coś więcej niż finał było dla niego bonusem. Jak tak patrzę na niego z perspektywy całego turnieju, to jest w stanie w porę się ogarnąć i mam nadzieję, że nie jest to mylne wrażenie.DUN I LOVE pisze: ↑13 cze 2021, 17:31 Droga po mistrzostwo wielkoszlemowe prowadzi właśnie przez tego rodzaju egzaminy. Jeżeli Stefanos z tego wyjdzie, to tylko potwierdzi swoją klasę.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Pomocnie:
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości